Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over PS5 vs PS4, Xbox doet nep en hoe loopt Diablo Immortal?

21/06/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Peepshow is dé perfecte start van de dinsdag voor gamers die wat meer willen weten over de industrie. Of op zoek zijn naar een aantal schandaaltjes en vuige roddeltjes. Na twee speciale edities zitten Boris & JJ zoals altijd klaar om jou te verblijden met een aantal interessante nieuwtjes. De Peepshow is vrij divers dit keer. Veel klein nieuws over de opbrengsten van (het hier verboden) Diablo Immortal, dwingeland Xbox als het gaat om aankondigen van multiplatform games, Activision/ Blizzard doet een wij van WC-eend en de aandelen van Devolver. Check dit en meer snel in de Peepshow van dinsdag 21 juni 2022.

Hoe doet Diablo Immortal het in de eerste twee weken na launch?

De hele wereld viel de afgelopen weken over Activision/Blizzard & Diablo Immortal heen. Als we de meningen een beetje samenvatten dan was het spel een nasty pay-to-win scam. Om alles in de game te verkrijgen was naar verluidt 110.000 dollar nodig. Met een cijfer van 0.2 op Metacritic en alle bovenstaande ellende zou je denken dat niemand ook maar een stuiver uitgaf in het spel. Maar was dat ook zo? In deze Peepshow hebben Boris en JJ het er over en vergelijken ze de launch ook met die van Diablo 3. Een game die nog wel in normale vorm op de markt werd gezet.

Devolver gaat opeens niet zo lekker…

Er was de afgelopen week ook ander nieuws. Zo was Xbox niet zo netjes als het ging om het afdwingen van multiplatform aankondigingen en waren er cijfers over PS5 versus PS4 en daarmee ook versus Xbox Series X/S. Devolver leverde een puike show af, maar zag dat niet terug in de aandeelcijfers. Wat was daar aan de hand? En zien we nu opeens games die voor Google Stadia bedoeld waren, terug op de PS5 en Xbox SeriesX/S? Dit en meer zie en hoor je in de nieuwe editie van de Peepshow.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch