Menu Premium
Loading...

!@#$% over PS5 is voor hardcore gamers, Google Stadia en Twitch

02/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Pieperdepieperdepiep! Het is weer tijd voor de piep/peep/!@#$% show over PS5 is voor hardcore gamers, Google Stadia en Twitch.

PlayStation 5 is niet voor iedereen!?

De Playstation 5 is nog een tijd weg van ons maar de marketing strategie van Sony is al luid en duidelijk: de Playstation 5 focust zich op hardcore gamers en grote titels.

Om de nieuwe en oude concurrenten voor te blijven zal de Playstation 5 zich gaan focussen op hardcore games en grote titels. Kenichiro Yoshida, CEO van Sony, noemde de Playstation 5 zelfs een niche product dat zich alleen focust op ‘serieuze’ spelers.

Naast de oude vertrouwde lievelingsvijanden Xbox en Nintendo is er een nieuwe concurrent: Google Stadia. Maar, zo stelt Sony, Google Stadia zal pas over een aantal jaar een geduchte concurrent zijn. Google Stadia kenmerkt zich door het kunnen streamen van games zonder daarvoor dure hardware aan te schaffen. Sony schrikt hier nog niet van; om high end games te kunnen spelen is een krachtige console nog steeds nodig. Pas op het moment dat er stabiele internet verbindingen zijn gaat Sony zich zorgen maken om de Google Stadia.

De reden voor deze marketing is omdat Sony gelooft dat gamers alleen consoles kopen om games te spelen die zich vooral focussen op mooie graphics en alleen op die console beschikbaar zijn. Met deze denkwijze in het achterhoofd heeft Sony ervoor gekozen om zich te focussen op de grote titels: denk aan titels als Cyberpunk 2077 en Death Stranding. Dit betekent niet dat Sony absoluut geen kleinere games meer zal uitgeven op de Playstation 5. Sony ziet graag nog spellen van kleine en onafhankelijke studio’s op hun platform verschijnen maar de focus ligt voor Sony op de grote uitgevers en ontwikkelaars. Boris en JJ vertellen je hoe ze hierover denken! Willen Boris en JJ ook alleen maar grote AAA games spelen?

Google Stadia gaat knallen?

Wat gaat Google Stadia doen? En hoe denken JJ en Boris hierover? Ze vertellen het je in deze peepshow! Zijn zij bereid om een Google Stadia aan te schaffen en zien ze er een potentiële nieuwe grote speler in?

Het beruchte logo…

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch