Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over problemen Bungie, The Game Awards & gratis xCloud

12/12/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij een nieuwe editie van de Peepshow op de dinsdag. De doorgaans spraakmakende rubriek bij Gamekings. Boris en JJ nemen eens per zeven dagen de zakelijke beslommeringen in de gamesindustrie door. Altijd op zoek naar een geschil, relletje of sappige roddel. Ze presenteren dit nieuws vanuit de losse pols en zonder een blad voor de mond te nemen. Heilige huisjes zijn er om omver te worden geschopt. Deze week hebben de twee heren het over de problemen van Bungie en PlayStation, een aantal veelbesproken secties van The Game Awards en de mogelijkheid van gratis xCloud met reclames. Al deze content en meer krijg je in de Peepshow van dinsdag 12 december 2023.

Schoffeert The Game Awards developers?

Elke editie van de The Game Awards gaat gepaard met de nodige ophef. Mensen zijn het niet eens met de winnende games of een bepaalde nominatie werd over het hoofd gezien. Dit jaar was er echter meer ophef dan het traditionele ‘gezeur’ over de winnende games. Zo vonden veel developers het kwalijk dat er niks gezegd werd over het grote aantal ontslagen in de gamesindustrie. En waarom raffelde presentator Geoff Keighley sommige categorieën af en moesten developers na 30 seconde hun mond houden terwijl Hollywood-sterren minuten lang hun onzin konden verkondigen? Boris en JJ kijken naar alle ophef en geven er hun ongezouten mening over.

Krijgt PlayStation hoofdpijn van Bungie?

Verder praten de twee over de problemen van Bungie die, als ze doorzetten, mogelijk ook PlayStation een hoop hoofdpijn gaan bezorgen. Ook Xbox kwam in het nieuws. CFO Tim Stuart gaf aan dat Microsoft denkt aan een gratis versie met reclame voor xCloud in landen waar het inkomen niet zo hoog ligt. Is dat slim en haalbaar? En wat is hun mening over een item over de GTA 6-trailer op de NPO? Je gaat het allemaal zien en horen in deze video.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch