Menu Premium
Loading...

!@#$% over populariteit Twitch, eSports en het komt goed met EA?!

28/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit is nog een gewone peepshow, maar dat gaat gauw veranderen! Huh? Gaat de show op de schop? Nee hoor, we krijgen een speciale E3 editie strakjes! Lekker man. Twitch, eSports en EA komen vandaag gezellig langs.

eSports is de grootste sport ooit?

Kotaku kwam met een artikel over Esports en de populariteit hiervan. Is het allemaal wel zo rooskleurig als dat het internet dat doet lijken? Zijn het opgeklopte getallen en valt het in realiteit allemaal tegen? JJ en Boris vertellen je er een hoop over en dat zie je allemaal in deze video.

Hoe populair is Twitch nou echt?

Is Twitch wel eerlijk over de cijfers rondom hoe vaak een stream wordt bekeken? Of laten ze de cijfers mooier overkomen dan dat ze daadwerkelijk zijn? Door kleine players op websites krijgen bepaalde streams veel meer kijkers dan dat er daadwerkelijke actieve kijkers zijn. Hoe kijken de mannen ernaar aangezien wij zelf ook Twitch gebruiken voor onze livestreams zoals Brievenmaandag en bij de E3? Boris en JJ barsten los over Twitch en hoe ze kijken naar de verschillende streamers.

Het komt helemaal goed met EA?!

Een mevrouw die een hele gave ketting rockt heeft in een interview aangegeven dat het helemaal goed gaat komen met EA. Dit zou te maken hebben met de millennials en generation Z. In een ambitieus interview deed ze een hoop grote uitspraken. Kunnen ze terugkomen door de centen en de visie? Of zit dit wel heel erg anders. Boris denkt dat ze zomaar eens de nieuwe ‘Fortnite’ zouden kunnen kopen. Ook gaat EA aan de gang met big data en daardoor weten ze helemaal over jou wat jij wil. Denk je dat EA door heeft waar jij stiekem over fantaseert?

Laat ons in de comments weten hoe je over de onderwerpen denkt en stel daar ook al je vragen! Op naar een E3 met een hoop discussie waardige nieuwtjes!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch