Menu Premium
Loading...

!@#$% over PlayStation 5: The Future of Gaming & verkoop Warner Brothers Interactive

16/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit wordt gegarandeerd een knallende Peepshow. Want wat is het antwoord van Boris op PlayStation 5: The Future of Gaming? Twee afleveringen terug had hij na het uitstel van dit event immers aangegeven dat Sony niks klaar had staan om te showen, dat het uitstek ze goed uitkwam en dat de PlayStation 5 heel wel mogelijk niet uitkwam dit najaar. Wel nu, Sony heeft nog steeds geen harde datum voor de launch vrij gegeven, maar ze toonden wel 28 games plus de nieuwe console. Dus wat is wijsheid… Gelukkig is Boris Boris en loopt hij nooit weg voor zijn uitspraken. En ook nu heeft en geeft hij zijn ongezouten mening.

Komt de PlayStation 5 nu wel uit tijdens het najaar?

Er valt een hoop te bepraten over de PlayStation reveal. Bijvoorbeeld over de kijkcijfers. Als je die in ogenschouw neemt, heb je dan nog wel een E3 nodig? En hoe zat het met de vermeende complottheorie dat alle clips van de developers tussen de trailers door, CGI’s waren? Ook kijken de twee naar de verblinding die de console wars soms onder de fanboys te weeg kan brengen. En ze scheppen duidelijkheid omtrent het formaat van de PlayStation 5 en de Xbox Series X. Zodat je weet hoeveel ruimte je in je TV meubel moet vrijhouden.

Voor 4 miljard mag je Warner Brothers hebben

Er was ook ander groot zakelijk nieuws. Warner Brothers Interactive is door eigen AT & T in de verkoop gezet. Voor een slordige 4 miljard dollar heb je studio’s als NetherRealms, Monolith, Rocksteady en Avalanche in je bezit. En dat zijn niet de minste studio’s. Wie zijn er voor in de markt? Is dit niet een buitenkansje voor Microsoft? 4 miljard is voor hen simpel op te brengen. En het lost meteen een deel van hun content probleem op. Boris en JJ bediscussiëren al deze onderwerpen op de hen gekende wijze. En dat betekent dat er vuurwerk komt.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch