Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over opmerkelijk interview Phil Spencer & verkoop Gearbox

02/04/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het
  1. Welkom bij een nieuwe aflevering van de Peepshow op dinsdag. De doorgaans spraakmakende rubriek bij Gamekings. Boris heeft een Paas-ontbijt en dus neemt Koos zijn taak voor deze week over. Samen met JJ checken ze de zakelijke beslommeringen in de gamesindustrie van de afgelopen week. Altijd op zoek naar een geschil, relletje of sappige roddel. De twee heren presenteren het nieuws zonder een blad voor de mond te nemen. Deze week hebben de twee het over de aankoop van Gearbox door Take Two, een opmerkelijk interview met Phip Spencer en de mogelijk stevige opstelling van Nintendo als het gaat om tweedehands games. Al deze content en meer krijg je in de Peepshow van dinsdag 2 april 2024.

Phil Spencer is weer eens een open boek over koers Xbox

Waar Nintendo en PlayStation zelden interviews geven over de route die ze zakelijk gezien willen gaan nemen, daar is Xbox-baas Phil Spencer een open boek. Hij geeft vaak interviews waarin hij verhaalt over de koers, twijfels en motivaties van het bedrijf. Heerlijk voer voor de Peepshow want zijn uitspraken, laten nogal wat ruimte voor speculatie. En laat dat nu precies zijn waar wij bij Gamekings zo van houden. Wat kunnen JJ en Koos dus afleiden uit de woorden van Spencer? Moet de soep zo heet gegeten worden of is er ruimte voor nuance? Het antwoord krijg je in deze episode.

Gearbox maakt cirkel rond

De twee presentatoren kijken ook naar de aankoop van Gearbox door Take Two. De Zweden van de Embracer Group deden de studio achter Borderlands en Brothers in Arms voor een kleine 500 miljoen dollar van de hand. Waarmee een cirkel rond lijkt. Want de Borderlands serie werd altijd al uitgegeven door Take Two. Wat vinden beiden van de aankoop en wat voor gevolgen heeft het? Alle antwoorden ga je zien en horen in deze editie van de Peepshow.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch