Menu Premium
Loading...

!@#$% over Nintendo microtransactions en Twitch en Fortnite zijn in elkaar aan het storten?

16/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Heee! Daar is ie weer! Een hele verse, nieuwe, spinsplinter schone peepshow! Zit je er klaar voor? Want JJ en Boris wel. Zij gaan jouw vertellen wat er allemaal speelt in de wondere wereld van de videogames. Zijn er genoeg schandaaltjes? Fortnite, Twitch en Nintendo komen langs!

Betalen aan Mario!

Wil je zo lang spelen als je wilt in Dr. Mario World? Dan moet je diamanten kopen met geld uit je echte leren portemonnee. In game-currency in de vorm van muntjes kan gebruikt worden om characters ,items en meer te kopen. Het enige wat je moet kopen met echt geld is de mogelijkheid om stages te spelen, maar dat zou je ook kunnen oplossen door lang te wachten. Hier balen we van…

Het kost 1 hartje elke keer dat je een level/stage probeert. Hartjes krijgt je door 30 minuten te wachten en je kunt maximaal vijf hartjes tegelijk hebben. Je kunt hartjes van vrienden ontvangen maar je kunt maar 1 hartje aan een vriend geven per dag. Je krijgt 1 hartje voor het halen van een level, je krijgt alleen geen hartjes voor levels die je al eerder hebt gehaald. Als je met Dr. Mario World begint dan krijg je 60 minuten aan infinite hearts, hiermee kun je een uur spelen zonder hartjes uit te geven. Na deze 60 minuten moet je 30 diamantjes betalen voor infinite hearts. Vijf hartjes kosten 10 diamantjes.

Diamantjes en aankoop opties

Je kunt diamantjes gebruiken om de volgende dingen te kopen: hartjes, characters, capsules, skill up en meer tijd in challenge levels. Hartjes laten je levels spelen in de main campaign. Characters hebben verschillende stats en die zullen de game beïnvloeden, zowel online als offline. 20 diamantjes zullen 2 dollar kosten, 53 diamantjes 5 dollar , 110 diamantjes 10 dollar en 1050 diamantjes 70 dollar.

Fortnite is in elkaar aan het storten?!

Is het einde van Fortnite in zicht? De game wordt een stuk minder bekeken op Twitch en er is een duidelijke lijn naar beneden zichtbaar… Is de rage dan eindelijk voorbij? JJ en Boris laten er hun lichtje over schijnen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch