Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over Nintendo en AI, PlayStation redt AMD & Rockstar

09/07/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij een nieuwe editie van de Peepshow op de vertrouwde dinsdag. Boris en JJ zitten achter de desk om met elkaar en voor jullie het zakelijke nieuws van de afgelopen week door te nemen. De twee hebben zoals altijd gekeken of er smeuïge roddels, malle fratsen of harde dissen te bespeuren vielen in de games-industrie. Je weet wel, het keiharde wereldje van profit en loss. Deze week praten de heren over een aantal onderwerpen waaronder de komst van de Switch 2, Nintendo en hun houding ten opzichte van AI, Rockstar en de singleplayer DLC, de strijd tussen Epic en Apple en Black Samurai petitie tegen Ubisoft. Deze topics en nog wat andere komen voorbij in de Peepshow van dinsdag 9 juli 2024.

Je kunt eindelijk weer Fortnite spelen op de iPhone

Dat de Switch 2 er aan komt, is duidelijk. Wanneer dat precies gaat gebeuren, weten we nog niet. Dat de launch echter niet lang meer op zich zal laten wachten, blijkt uit het feit dat Nintendo zich steeds vaker uit over hun nieuwe console. Bijvoorbeeld door te praten over hun plan om schaarste bij de launch en dus vervelende scalpers te kunnen voorkomen. Ook hebben ze gesproken over het gebruik van AI bij het maken van games. Is hun houding ten opzichte van deze nieuwe techniek identiek aan die van veel andere developers? En dan was daar opeens een ‘einde’ aan de battle rond Fortnite tussen Apple en Epic. Wat is er gebeurd en wie trok er aan langste eind?

Rockstar heeft bewust geen singleplayer DLC voor GTA V gemaakt

In deze editie van de Peepshow hebben de twee het ook over het ontbreken van singleplayer DLC bij GTA V. Het is inmiddels duidelijk waarom Rockstar ons daar niet blij mee heeft gemaakt. Terwijl miljoenen gamers dat graag hadden willen spelen. En daar was de petitie van ‘Japanners’ tegen de hoofdrol van de zwarte samoerai in Assassin’s Creed: Shadows? Waren het wel Japanners en zo ja, hadden die wel bezwaar tegen de aanwezigheid van deze samoerai?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch