Menu Premium
Loading...

!@#$% over Ninja vs Twitch & porno, mass-shootings & Borderlands 3

14/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

!@#$%. Omdat JJ op vakantie is neemt Koos tijdens de !@#$% zijn rol over. Samen met Boris bespreekt hij weer een paar sappige nieuwtjes. Natuurlijk wordt er weer gepraat over Ninja. Daarnaast zullen ook Walmart en de ontwikkelingen met betrekking tot loot boxes besproken worden.

Ninja en Twitch in de clinch

De wereld blijft maar praten over Ninja. De afgelopen weken ging het eigenlijk nergens anders over. Zo ook in de !@#$%! Dit keer niet vanwege zijn overstap van Twitch naar Mixer, want dat is al uitgebreid behandeld, maar vanwege een blunder van zijn oude werkgever. Welke blunder dat is en wat hij precies op Twitter heeft gezet kun je natuurlijk bekijken in het item. Als vervolg daarop, deels ook als publiciteitsstunt natuurlijk, gooide Ninja een telefoonnummer online voor zijn fans om een bericht naartoe te sturen. Vast to be continued.

Walmart promoot geen agressieve games meer, maar blijft guns verkopen…

Tja. Walmart gaat na aanleiding van de meest recente aanslagen geen agressieve games meer promoten. Wat ze wel gewoon blijven doen is guns verkopen. Ze staan zelfs vol in het zicht van de klanten. De games kunnen alleen maar achter glas bekeken worden en zullen niet meer voor het oprapen liggen. De guns, daarentegen, zijn zo mee te nemen. Koos en Boris snappen er ook vrij weinig van en gaan er uitgebreid op in.

Meer transparantie over loot boxes?

Daar lijkt het wel op. Volgens de Entertainment Sofware Association (ESA) moeten Nintendo, Microsoft en Playstation gaan werken aan het verantwoorden van hun loot box odds. Alle drie de bedrijven zijn akkoord gegaan en zullen er de komende tijd aan gaan werken. Net zoals veel grote developers zullen zij vanaf 2020 dit proberen te implementeren. Dit is vergeleken met de situatie van nu natuurlijk een grote stap vooruit, maar Koos en Boris zijn nog niet extreem enthousiast en bespreken in dit item waarom zij betwijfelen of dit daadwerkelijk een grote stap vooruit is.

Hoe lang denken jullie dat Ninja het nieuws blijft domineren? Maakt Walmart zichzelf belachelijk met deze aanpassingen? Denken jullie dat transparantie met betrekking to loot boxes een grote vooruitgang? Deel dit en andere opmerkingen in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch