Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over NBA 2K20, Alec Holowka, Valve en Esports

03/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijd voor deĀ !@#$%! JJ en Boris zitten weer klaar om veertig minuten lang alle spicy nieuwtjes en roddels door te nemen. Natuurlijk kan na aanleiding van een nieuwe trailer NBA 2K20 niet ontbreken. Daarnaast wordt ook de zelfmoord van Alec Holowka besproken en zijn ook Valve en Esports onderdeel van de peepshow. Niet zo lang als normaal, maar wel met sappige nieuwtjes en feitjes. Kijken dus!

2K door het stof…

Misschien vinden ze zelf van niet, maar veel gamers en fans van de NBA 2K-franchise vinden van wel. Zo ook JJ, die de game natuurlijk elk jaar uitgebreid speelt. NBA 2K20 gaat wat dat betreft geen uitzondering zijn. De afgelopen jaren is het gebruik van micro transactions en loot boxes in de game enorm toegenomen. Het lijkt er op dat er nog een schepje bovenop wordt gedaan. Gokken lijkt namelijk een belangrijk onderdeel te zijn van de nieuwe game, net zoals dat bij bijvoorbeeld FIFA het geval is. Iedereen weet dat andere games die dit principe hanteren bijna altijd negatief in het nieuws zijn gekomen. 2K probeert het natuurlijk goed te praten door te zeggen dat de game tijdens het gamen de speler zal leren hoe ze moeten gokken. Of het ook zo gaat werken valt echter te bezien. JJ twijfelt in ieder geval en Boris weet het wel…

Alec Holowka

De co-creator van Night in the Woods heeft zelfmoord gepleegd. Alec Holowka is de man achter de compositie en de ontwikkeling van Night in the Woods en deels de oprichter van gamestudio Infinite Ammo. Hij werd de afgelopen tijd in verband gebracht met fysiek en emotioneel misbruik van game-ontwerper en schrijver Zoe Quinn. Of dit de aanleiding is van zijn zelfmoord is niet duidelijk, maar het verband wordt vanzelfsprekend wel gelegd. JJ en Boris hebben er natuurlijk zo hun mening over.

Wat vindt jij van de trailers en het statement van 2KSports met betrekking tot NBA 2K20? Heb je er tijdens de vorige NBA 2K-games veel last van gehad? Heb jij Night in the Woods gespeeld en wat is je beste herinnering van die game? Laat het achter in de comments!

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch