Menu Premium
Loading...

!@#$% over flop Marvel’s Avengers & exclusieve content Call of Duty

10/11/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is dinsdag en dus tijd voor een spiksplinternieuwe aflevering van de Peepshow. Er is zoals altijd meer dan genoeg gebeurd deze week en het was voor JJ en Boris dan ook geen probleem deze show te vullen. Zo heeft Square Enix in Q2 van dit jaar een fiks verlies geleden terwijl zij toen hun game over Marvel’s Avengers lanceerden. Ook hebben de mannen het over Microsoft die mogelijk weer aan het shoppen is. Zij zijn overigens niet de enige want het lijkt dat Codemasters gekocht gaat worden door Take-Two. Buiten de aankopen om zijn er natuurlijk ook genoeg andere dingen om te bespreken.

Marvel’s Avengers have not assembled

Als je kijkt naar de box office cijfers van alle Marvel films van de afgelopen paar jaar, dan zou je denken dat alles waar de Marvel naam aan verbonden wordt, in goud veranderd. Maar helaas voor Square Enix zijn zij het bedrijf dat er achter moet komen dat dit niet waar is. Ze hebben namelijk een gigantische verlies gedraaid in het kwartaal dat hun blockbuster Marvel’s Avengers uitkwam. Wat ging er hier fout? Hadden ze misschien toch beter voor een andere aanpak kunnen kiezen,

Call of Duty loves PlayStation

Het gebeurt wel eens dat sommige consoles bepaalde content eerder krijgen, of sterker zich content exclusief toe-eigenen. Een goed voorbeeld hiervan is de bovengenoemde Marvel’s Avengers game, waarin Spider-Man exclusief aan de PlayStation versie van de game voorbehouden is. De afgelopen paar jaar heeft Call of Duty heel veel exclusieve content gegeven aan de PlayStation. Dit jaar doen ze daar ogenschijnlijk een schepje bovenop. PS gebruikers krijgen namelijk exclusieve voordelen om sneller te levellen. En laat het nou net zo zijn dan Call of Duty Black Ops Cold War cross-play ondersteunt. Waar PS gamers spelen tegen Xbox en PC gamers. PS spelers hebben straks door die exclusiviteit een voordeel. Gaat dit niet wat ver?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch