Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over Mario Kart Tour, Google Assistant en vertrek Shawn Layden

01/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Firstlook Festival of niet, de wereld gaat verder. Dat is maar goed ook, want anders was er geen peepshow geweest. JJ en Boris hebben weer een bomvol item vol met nieuwtjes waar je mond van open zal vallen. Natuurlijk ontbreekt FIFA 20 niet, maar ook Mario Kart Tour, het vertrek van Shawn Layden en de Google Assistent worden besproken.

Shawn Layden plotseling vertrokken bij Sony

Het gerucht gaat dat hij Sony gaat verruilen voor Google Stadia, ondanks dat niks nog zeker is. Wat wel zeker is, is dat hij vertrokken is bij Sony en dat veel mensen het niet zagen aankomen. Feit is wel dat Sony het in de toekomst zonder hem zal moeten doen. Een officiƫle reden is door Sony niet gegeven, dus dat blijft gissen. Het zou echter niet zo raar zijn als Layden op zoek was naar een andere uitdaging en hij die dus mogelijk gevonden heeft bij Google Stadia. To be continued.

Mario Kart Tour een enorm succes

Dat is op basis van de cijfers op dit moment in ieder geval wel wat we kunnen concluderen. Ruim 10.1 miljoen mensen hebben de game geinstaleerd op iOS en Android. Momenteel is het dus een succes, ondanks de hele situatie omtrent het verdienmodel en het abonnement dat in de game zit. Hoe dan ook, mensen zijn voorlopig wel zo enthousiast dat ze de game in ieder geval installeren. Hoe lang dit voort zal duren is echter afwachten.

Google Assistant nu ook op Xbox

Samen met Microsoft heeft Google gewerkt aan het verplaatsen van Google Assistant naar Xbox. Via de Xbox-consoles kan alles nu met spraak aangestuurd worden. Dus wie graag in zijn vrije tijd tegen zijn console praat, kan zijn geluk nu niet op. Deze mensen kunnen hun hart nu dus luchten bij de Xbox-console.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch