Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over Activision Blizzard, Apple’s gebrek aan privacy & Nintendo

10/08/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Peepshow gaat vanaf volgende week drie weken met vakantie. Boris én JJ zijn dan weg. En tja, wat is een Peepshow zonder allebei deze zure, oude mannen. Deze week neemt Koos de honneurs nog waar voor Kale B. Daarna is het dus zomerstop. Maar dat doen we niet eerder dan nadat we met deze verse editie nog voor wat fijne discussie te hebben gezorgd. Want er gebeurd momenteel nu nogal wat. Het gerommel bij Blizzard is nog steeds niet over. China is niet blij met gaming en gaat maatregelen nemen en Apple zet de privacy nogal op zijn kop. Hoe kijkt Koos tegen deze materie aan. Is hij net zo spijkerhard als de traditionele tafelbezetting bij de Peepshow.

Apple heeft even een beetje schijt aan de privacy

Zo is Koos bijvoorbeeld een Apple man. Hij houdt van de hardware die ze maken. JJ ook. Laat dat bedrijf het afgelopen weekend eens flink zijn gaan sleutelen aan de privacy van de iPhone gebruikers. Wat is er gebeurd en gaat dit de beide heren te ver? Privacy speelt ook een rol in het verhaal rond China en Tencent. De Chinese overheid is niet bepaald blij met gaming. Het schaadt de tere kinderziel. En dat willen ze niet. Wat is er aan de hand? En heeft dat ook gevolgen voor ons Westerlingen?

Bevinden Blizzard en Nintendo zich in een crisis?

Natuurlijk gaan we het ook over de situatie rond Blizzard hebben. Het blijft er rommelen en nu lopen er ook een hele rij dikke sponsoren weg. Gaat Kotick dit nog goed krijgen en is hij überhaupt wel de juiste man op de juiste plek om dit proces in goede banen te leiden. Dit en nog een aantal andere onderwerpen (bevindt Nintendo zich in een crisis?) worden behandeld in deze editie van de Peepshow. De laatste voor de zomerstop.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch