Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over kosten exclusieve Control content, Steam en Borderlands 3

25/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Peepshow! JJ en Emiel (ja dat lees je goed) hebben de afgelopen week weer alle nieuwtjes in de gaten gehouden. Het lijstje is vergeleken met vorige week weer wat groter, waardoor het item weer bomvol zit met nieuwtjes waar je je flink over kan verbazen. Naast JJ zit deze week dus Emiel om eens flink slap te lullen over onder meer Control, Steam en Borderlands 3.

Epic betaalt voor exclusive content Control

Maar we wisten niet precies wat voor content dat zou zijn en om hoeveel content het ging. Nou, nu wel! De content zelf is niet zo shockerend, maar de kosten vallen meer op. Epic betaalt namelijk behoorlijk wat om deze content te verkrijgen. Hoeveel en waarom ze zoveel betalen, dat hoor je natuurlijk in het item zelf.

Franse rechtbank doet uitspraak over verkopen Steam-games

De laatste tijd gaat het veel over Steam/Valve en of eigenaren van hun games deze ook weer mogen verkopen. De meningen zijn er aardig over verdeelt, maar de rechtbank in Frankrijk heeft nu gezegd dat gebruikers deze games wel degelijk mogen verkopen. Na Australië is Frankrijk het tweede land dat zich hierover uitspreekt. Valve zal zijn regels volgens de Franse rechtbank dus moeten aanpassen. Maar gaan ze dat ook doen?

Werknemers Borderlands 3 klaar voor next gen?

Volgens Take-Two in ieder geval wel. De game is amper een week of twee uit en er wordt dus al gesproken over of de game speelbaar zal zijn op de nieuwe consoles. Want die nieuwe consoles komen er eind 2020 natuurlijk aan. Volgens Take-Two CEO Strauss Zelnick hoeven we ons in ieder geval geen zorgen te maken. En hij verwacht ook niet dat het voor de medewerkers extra werk kost. Maar is dat wel zo? Neem het werk en daarmee de werkdruk niet juist toe?

Moet Valve volgens jouw zijn regels aanpassen? Ga jij Borderlands 3 kopen voor een nieuwe console? Is het terecht dat Valve zoveel geld uitgeeft aan exclusive content van Control? Deel je mening en opmerkingen in de comments hieronder!

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch