Menu Premium
Loading...

!@$#% over Knights of the Old Republic III & Assassin’s Creed Odyssey

22/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De afkickverschijnselen beginnen al langzaam op te komen, want we zitten al vijf lange dagen te wachten op een nieuwe !@$#%. Maar wees niet gevreesd, want bij JJ en Boris begon het ook weer te kriebelen. Daarom hebben ze opnieuw de gekste nieuwtjes en feitjes binnen de game-industrie verzameld, speciaal voor jullie kijk- en luisterplezier. Want het kriebelt niet alleen bij ons, maar ook bij de game-industrie. Want er zijn weer genoeg dingen gebeurd waar JJ en Boris helemaal op los kunnen gaan. Pak er een hapje en een drankje bij en ga maar even goed zitten voor deze gloednieuwe editie van !@$#%.

Alleen EA heeft geen zin in KOTOR III

Star Wars: Knights of the Old Republic III, het klinkt bijna te mooi om waar te zijn en als het aan EA ligt blijft dit ook zo. Want het schijnt dat EA al meerdere voorstellen van Bioware om een nieuwe KOTOR te ontwikkelen neer heeft gehaald. Gaat EA überhaupt een andere Star Wars-game uitbrengen naast de reeds aangekondigde Star Wars Jedi: Fallen Order? Vorige week hebben ze het Star Wars-project van EA Vancouver geannuleerd en de twee nieuwe Battlefront-games zijn ook niet al te best ontvangen. We zullen het maar moeten afwachten.

Ubisoft zegt sorry!

Ubisoft heeft een aantal mensen op hun teentjes getrapt met de laatste toevoeging van de Assassin’s Creed Odyssey DLC. ‘Legacy of the First Blade’ is de eerste DLC pack voor Assasin’s Creed Odyssey. De DLC pack is verdeeld over 3 delen. In het tweede deel van de DLC genaamd: ‘Shadow Heritage’, moet de speler een heteroseksuele relatie aan gaan om een kind te krijgen. Dit gaat tegen de keuzes in die eerder mogelijk waren in de voorgaande delen van het verhaal. Daar had de speler de keuze om als een assassin door het leven te gaan die op hetzelfde geslacht valt.

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch