Menu Premium
Loading...

!@#$% over het gevaar van een politieke mening binnen de game-media

18/05/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Peepshow staat voor je klaar. Een beladen editie. Boris en JJ gaan het in deze nieuwe aflevering namelijk hebben over politiek. Het betreft opzienbarende verhaal van IGN dat een kant leek te kiezen in de nieuwe beschietingen tussen Israël en Palestina. Maar dat uiteindelijk toch niet deed. Daarnaast is er een enorme verschuiving aan de hand in de industrie. Eentje met de nodige impact. Dit alles en meer in deze nieuwe Peepshow.

De Peepshow over IGN die een kant kiest

Iets wat je als objectieve media nooit moet doen is het kiezen van een kant. Zeker niet als het gaat om politiek of een oorloggsituatie tussen twee landen. We hebben het hier uiteraard over de hernieuwde spanningen tussen Israël en Palestina. Dat dit gevecht opnieuw is opgelaaid, is uiteraard al erg genoeg, maar in een tweet van IGN leek duidelijk te worden dat de site een kant kiest voor één van de twee facties. Welke factie dat dan is, gaan Boris en JJ met je bespreken. Ook hoe dit verhaal afliep. Reden genoeg voor Boris en JJ om de tweets (die er dus nu niet meer is) nader te bespreken.

De inkomsten van EA

EA harkt nog steeds op een behoorlijk tempo veel geld binnen. Dat is op zich geen nieuws, want het bedrijf is nog steeds één van de grootste gamestudio’s van de hele wereld. Wat wél nieuws is, is waar dat geld vandaag is gekomen. En het is een feit: we mogen er lang of kort over praten, maar service games als FUT zijn dé inkomstenbron. En Ubisoft wil dit kunstje nu ook gaan produceren. Boris en JJ hebben dus meer dan genoeg te vertellen over dit opvallende feit. Dit alles en nog veel meer vind je in deze gloednieuwe Peepshow.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch