Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over Ghost Recon: Breakpoint, FIFA 20 en de problemen bij Sony

08/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Firstlook Festival zit er op en ondertussen rollen de sappige nieuwtjes over de toonbank. Genoeg reden voor JJ en Boris dus om eens goed te gaan zitten voor deze peepshow. Het nieuws van het vertrek van Shawn Layden vorige week is nog steeds een trending topic rondom Sony. Daarnaast komen ook FIFA 20, een vriend van de show, weer te spraken en gaan de heren het ook even hebben over Ghost Recon: Breakpoint, die inmiddels uit is. Gaat dat zien!

Sony in de problemen?

Hoe snel iets kan veranderen. Het leek ze allemaal zo voor de wind te gaan. Concurrent Xbox sneed zichzelf qua content in de vingers, terwijl PlayStation op dat (en meer) gebieden prima presteerde. Maar nu komt er een beetje de klad in. PlayStation-baas Shawn Layden vertrok uit het niets en zonder een reden. Waar dit mee te maken heeft en wat de oorzaak is, is nog steeds onduidelijk. Wat volgens de geruchten wel eens de reden zou kunnen zijn, is cross-platform. En dan vooral cross-play. Jim Ryan (Sony Interactive Entertainment Worldwide) en Shawn Layden stonden qua ideeën wat dat betreft ver uit elkaar. Ryan heeft er niet zoveel mee, terwijl Layden er wel open voor staat. En zo waren er nog meer dingen waar de twee heren het niet over eens waren. Was dit dan de reden dat hij vertrekt bij PlayStation?

Microtransacties zorgen voor ‘error’ bij Ghost Recon: Breakpoint

En daardoor zijn ze nu (voor even) verwijderd uit de game. Wees niet bang, de geliefde microtransacties zullen zeker weer terugkeren in de game. Het gaat om time-saver transactions die verwijderd zijn vanwege een fout van Ubisoft zelf. Maar, wanneer dit probleem verholpen is, keren ze waarschijnlijk gewoon weer terug. Jeeujj…

FIFA 20 verkoopt weer fantastisch

Het is inmiddels niet verrassend meer. Ondanks dat de game een duidelijk pay-to-win methode herbergt en en behoorlijk veel loot boxes in de game zitten, blijven mensen de game toch gewoon kopen en geld uitgeven. Ondanks dat de verkoopcijfers wel iets minder zijn dan vorige jaar, is de game toch weer het grootste sales succes van 2019.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch