Menu Premium
Loading...

!@#$% over G2A, Sea of Solitude en de aandelen van EA

09/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De aandelenkoers van EA is een gigantische duik aan het maken. Hoe kan dit toch? Ook vragen ze zich af waarom mensen zo boos op ze zijn en waarom ze als bad guy worden gezien. Dit moet een heerlijke peepshow worden! Apex Legends seizoen 2 is hun belangrijkste game, maar die doet het helemaal niet zo goed op Twitch meer… Hoe kan dit toch? Je hoort het van JJ en Boris. G2A laat het nodige stof opwaaien. Zit je er klaar voor? Er gaat een hoop langskomen, dus ga er lekker voor zitten en let’s go!

G2A is niet zo lekker bezig, net als EA.

G2A is niet zo lekker bezig, ze willen namelijk journalisten betalen voor goede reviews, wat een vreemde deals willen ze sluiten! Die journalisten mochten niet aangeven dat het om gesponsorde content ging en dat mag zelfs helemaal niet! Waar zijn ze bij G2A in godsnaam mee bezig?! Je hoort het in deze show en we hebben er het nodige over te zeggen.

Hoe verdien je geld met je game?

Hoe verdien je in de toekomst geld met je game? Welke rol gaat Xbox Gamepass spelen in de verkoop van games? Boris en JJ barsten erover los en ze vergelijken het met het maken van media. Interessant hoor! Gaan kleine ontwikkelaars het niet meer redden in de toekomst? We houden ons hart vast en we kijken in de toekomst. Is er nog wel een toekomst voor Indie studio’s? Gamepass gaat kansen bieden maar ook wat kapot maken volgens de mannen, hoe kijken jullie er tegenaan?

Hebben jullie nog vragen na deze show? Aan JJ of aan Boris? Vraag het in de comments en laat daar ook natuurlijk je mening horen! Vinden jullie DLC slecht of goed? En vinden jullie G2A ook zo kut? Drop het in de comments en join the fun.

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch