Menu Premium
Loading...

!@#$% over Fortnite, Star Citizen en seksistische cultuur Riot Games

07/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is weer tijd voor de enige echte !@#% show! Met niemand minder dan JJ en Boris. We gaan er weer eens lekker voor zitten want er is geen spraakmakendere industrie dan de game-industrie. Met vandaag de seksistische cultuur bij Riot Games, Fortnite  en Star Citizen. Wat een tijd om een !@#$% show te hebben… Zin in! Laten we starten, want JJ en Boris staan te trappelen!

150 werknemers Riot lopen naar buiten voor werkonderbreking

Dat het werken in de industrie der games niet altijd een pretje is weten we inmiddels wel. En dat is nog zacht uitgedrukt. Bij Bioware zijn burnouts een epidemie en mensen zitten er helemaal doorheen. Ook bij Riot is het geen pretje schijnbaar. Daar liepen 150 werknemers naar buiten voor een werkonderbreking, dit naar aanleiding van onder andere seksisme.

Is Fortnite wel de grootste mobiele BR game?

Dacht jij dat Fortnite de grootste mobiele Battle Royale game is? Think again… Een Tweet van Ben Cousins onthulde dat het toch iets anders zit.. Wat denken JJ en Boris hiervan? En spelen zij wel eens Fortnite op hun mobiel? En kennen ze Free Fire, Helix Jump en Ludo King eigenlijk wel? En wat voor een game is Love Balls in godsnaam?

Ontevredenheid in Star Citizen

En wat is er aan de hand met Star Citizen? Er is 288 miljoen binnen gehaald, maar er is nog lang geen uiteindelijke game in zicht. De donateurs zijn dan ook niet blij. Van al 129 mensen kreeg de Amerikaanse Federal Trade Commission klachten binnen over de ontwikkelaar. De donateurs zijn niet tevreden met hoe de ontwikkelaar met hun geld omgaat. De game is inmiddels al weer vanaf 2011 in ontwikkeling…

Laat ons in de comments weten wat je vond van deze uitgebreide show! En je mag natuurlijk ook gewoon al je vragen in diezelfde comments stellen! Wij beantwoorden ze met alle plezier.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch