Menu Premium
Loading...

!@#$% over de Epic Games Store, Black Ops 4 Zombies & Bethesda

11/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris is er even een tijdje tussen uit. Maar !@#$% moet gewoon doorgaan. Daarom neemt Skate even zijn rol over. Samen met JJ is het weer tijd om even lekker ongegeneerd tegen de industrie aan te pissen. Want zijn er de afgelopen dagen nog opmerkelijke dingen gebeurd? Ja die zijn er zeker! Wie zijn er deze week het haasje?

Epic Games gaat de concurrentie aan

Vorige week was er al heel wat commotie bij Steam. Indie developers waren totaal niet blij met wat zij qua omzet kregen in tegenstelling tot de grote jongens in de industrie. Kort daarop volgde een aankondiging van Epic Games. Zij komen met hun eigen webwinkel genaamd de Epic Games Store. Niets bijzonders zou je in eerste instantie denken. Maar dit is wel een nieuwtje waar developers van kunnen smullen. Volgens Epic Games gaat namelijk 88% van de revenue naar de developer. En 100% als zij de Unreal Engine gebruiken. Maar Epic Games is niet alleen druk bezig om developers te paaien. Het bedrijf is namelijk ook druk bezig om betere deals voor gamers te regelen. Daarom krijgen bezoekers om de twee weken een gratis game van de Epic Games Store. Het aanbod is nu nog zeer matig, maar Epic Games heeft grootse plannen voor 2019.

Waarom zou je een game kopen op release?

Dan een ander opmerkelijk nieuwtje. Activision Blizzard heeft namelijk laten weten dat zij met een nieuwe Call of Duty: Black Ops 4 komen. Nou ja, nieuw… Het is eigenlijk hetzelfde spel, maar dan zonder de zombie modus. Het spel bevat dan alleen de Multiplayer en Blackout, en is voor €29,99 te krijgen. Dit brengt toch de vraag of we überhaupt nog wel games moeten aanschaffen op de dag van de release. Waarom de volle prijs betalen als het na een aantal weken toch voor flinke kortingen over de toonbank gaan. Dit voelt toch een beetje als een trap in de noten als je een trouwe fan bent van je favoriete game.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch