Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over de Xbox Series X aankondiging, Mixer en Overwatch

17/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Twee peepshow’s deze week. Later deze week krijg je een peepshow waarin wordt teruggeblikt op het decennium, maar eerst is het nog tijd voor JJ en Boris om een reguliere peepshow op te nemen. Als zoiets ├╝berhaupt bestaat. Want er moeten nog wat nieuwtjes weggewerkt worden. In deze peepshow wordt er onder meer gepraat over de Xbox Series X, de statistieken van Pornhub en nog wat nieuws omtrent Mixer.

De aankondiging van de Xbox Series X

Je dacht toch zeker niet dat de peepshow voorbij zou gaan zonder dat er over de nieuwe Xbox console besproken wordt? Want dan zit je goed mis. Van JJ hebben we al lang en breed gehoord wat hij vindt van de timing, de console zelf en de games die getoond werden. Van Boris hebben we echter nog niet gehoord hoe hij heeft gereageerd, wat hij denkt dat PlayStation nu moet doen en of hij deze aankondiging zag aankomen. En dat gaat hij je allemaal haarfijn uitleggen in deze peepshow. Want de mening van Boris gaan we je natuurlijk niet onthouden.

De meest populaire game op Pornhub is…

Overwatch. Maar echt. Het was de meest opgezochte game van 2019 op de Pornosite. Ook Apex Legends (en vooral het character Wraith) was weer behoorlijk populair. Als we kijken naar een paar andere statistieken (wat JJ en Boris in dit item uitgebreid doen), dan zien we een paar opvallend dingen. Pornhub is het meest bezocht via PlayStation, waarna Xbox en de Nintendo WiiU volgen. De eerste twee domineren echter. Een ding is in ieder geval wel duidelijk: iedereen heeft zijn eigen smaak, stijl en manier.

Wat verwacht jij dat PlayStation nu gaat doen? Wat is hun volgende stap? Had jij de aankondiging van Xbox aan zien komen? Ga jij de console kopen en zo ja wat voor games zou jij op deze console willen zien? Laat het weten in de comments hieronder.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch