Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over de voortdurende crisis bij Blizzard en mogelijk uitstel Horizon: Forbidden West

03/08/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze editie van de Peepshow zal voor een deel wederom over de onrust bij Activision/Blizzard gaan. Vorige week sloeg de bom in in de VS toen de staat Californië een strafzaak begon tegen Blizzard. Reden: met name het hoge kader van Blizzard maakte zich jarenlang schuldig aan het stelselmatig lastig vallen en benadelen van vrouwelijke medewerkers. De initiële woede werd verder vergroot toen Fran Towsend, een absolute top manager bij de publisher van onder andere World of Warcraft, een officiële reactie de wereld in slingerende waarin ze de aanklacht bagatelliseerde. En toen was het helemaal bal. De afgelopen week kwam er meer dirt naar buiten. En dus kijken Boris en JJ naar alles wat er de aflopen week is gebeurd. En dat is niet bepaald misselijk.

Activision/Blizzard handelt momenteel niet even slim

Dan is er het gerucht dat Horizon: Forbidden West mogelijk wordt uitgesteld naar 2022. Oorzaak naar alle waarschijnlijkheid de pandemie. Niks is zeker want een officiële reactie van PlayStation is tot nu toe uitgebleven. Maar de kans is aanwezig. Veel games worden momenteel immers uitgesteld. Nu zijn er mensen die vinden dat PlayStation de consument heeft misleid door eerder te stellen dat games als Horizon, Gran Turismo en God of War in 2021 uit zouden komen. Dit alles om er voor te zorgen dat de PS5 goed zou verkopen. Hebben deze mensen een punt. Of is het fanboy gezeur…

Had PlayStation eerder kunnen weten dat games niet in 2021 uit zouden komen

Tot slot hebben we het ook even over games die aan hangen tegen fastfood ketens. Is dat iets wat we moeten willen, of moeten we onze bek houden en accepteren dat business nu eenmaal business is. Dit alles wordt behandeld, op de  inmiddels vertrouwde manier door Boris en JJ. Ruim baan dus voor een nieuwe editie van de Peepshow.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch