Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over de spectaculaire aankoop Activision/Blizzard door Microsoft

25/01/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Iedereen weet al waar deze editie van de Peepshow om gaat draaien. Sterker nog, veel mensen hadden graag eerder een editie op de site willen zien. Maar dat kon niet vanwege de verhuizing. En dat is an sich geen slecht iets, want de afgelopen dagen is er veel aanvullend nieuws rond de spectaculaire aankoop van Activision/Blizzard door Microsoft vrij gekomen. Feiten waardoor we de uiterst verrassende move van Xbox beter kunnen begrijpen en plaatsen. En dat is exact wat jullie willen. Weten waarom Microsoft de aankoop heeft gedaan, waarom ze er zoveel geld voor over hadden en wat de gevolgen gaan zijn voor de status quo in gamesindustrie?

Microsoft verrast de hele wereld met hun aankoop van Activision/Blizzard

Het wemelt van de vragen rondom deze aankoop. Dik 68 miljard dollar is een hoop centen. Wat gaat Xbox daar allemaal voor terug krijgen? Is het een riskante gok of kan dit wel eens heel goed gaan uitpakken voor het bedrijf uit Redmond. En gaan de games van Activision/Blizzard straks exclusief zijn. En vanaf wanneer? Phil Spencer deed daar het afgelopen weekend wat uitspraken over die tot nogal wat verwarring leiden. Waarom was dat? Wat denken Boris en JJ dat de lijn gaat zijn straks, als de aankoop 10% definitief is.

Wat zijn de gevolgen van deze brutale move van Xbox voor PlayStation

En dan PlayStation. Hoe je het ook wendt of keert, zij zijn toch wel de partij die het meest de gevolgen gaat dragen van deze move. Wat was hun reactie? En wat denken we dat de gevolgen gaan zijn? Gaat PlayStation nu ook big spenden? Of hebben ze daar het geld niet voor? En is Microsoft nu klaar met kopen? Of staat ons nog meer te wachten? Je ziet er hoort het allemaal in de Peepshow over spectaculaire aankoop Activision/Blizzard door Microsoft.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch