Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over de plannen voor de toekomst van PlayStation

31/05/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Peepshow is dé perfecte start van de dinsdag voor gamers die wat meer willen weten over de industrie. Boris & JJ zitten zoals elke week klaar om jou te verblijden met een aantal interessante nieuwtjes. De Peepshow van vandaag staat dit keer voor een groot deel in het teken van PlayStation. Zij hielden een zogenaamde business talk waarin ze de plannen en vooruitzichten voor 2022 en verder schetsten. En daarbij werden een aantal opvallende uitspraken gedaan. Boris & JJ waren er als de spreekwoordelijke kippen bij om hun gedachten los te laten op dit onderwerp? Wat voor opmerkelijks gebeurde er in deze meeting en hoe keken de twee er tegen aan? Check het snel in de Peepshow van dinsdag 30 mei 2022.

PlayStation heeft grootste plannen voor 2022 en verder

PlayStation heeft de plannen klaar voor de komende jaren. En daar zaten we wat dingen bij die opvielen. PC en mobile gaan bijvoorbeeld een vele malen belangrijker rol zijn bij het binnenhalen van de inkomsten. Ook zijn er grootste plannen voor meerdere live service games. En de diverse IP’s moeten worden omgezet in films en tv-series. Dit lijkt allemaal een behoorlijke verandering bij PlayStation. Het DNA was immers altijd console games maken. Hoe bezien de twee heren de plannen van Jim Ryan cum suis? Hebben ze een kans van slagen? En waarom gaat er zoveel op de schop? Je ziet en hoort het allemaal in de Peepshow.

Twitch is de weg een beetje kwijt

Twitter is de laatste tijd niet echt lekker bezig. Kijkers stappen over naar YouTube, ze komen met maatregelen die streamers niet tof zijn en onlangs lieten ze zich ook nog eens van hun meest kinderachtige zelf zien. Het had iets te maken met Dr Disrespect en een Fortnite stream. Wil je weten hoe diep Twitch even zonk? Ram dan snel op die Play knop. Je weet inmiddels waar hij zit.   

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch