Menu Premium
Loading...

!@#$% over de herstructurering bij Ubisoft, Twitch loves Hottubs & Blizzard

26/05/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe week bij Gamekings vraagt om een nieuwe editie van de Peepshow. In deze vaste rubriek voelen JJ en dit keer Skate opzienbarende zaken uit de game industrie aan de tand. Deze week is er zoals vanouds genoeg aan de hand. Zo gaat Ubisoft aan de slag met haar eigen beleid ten opzichte van discriminatie en intimidatie. Maar lukt dat ook? Daarnaast heeft Twitch haar eigen categorie aangemaakt voor Hottub streamers. En gaat het allemaal wat minder met Blizzard en daar is een mooi verhaal over verschenen. Skate en JJ hebben de krenten uit de pap gevist en gaan ze in deze nieuwe video met je bespreken.

Peepshow: Ubisoft gaat op de schop

Ubisoft is één van de grootste AAA ontwikkelaars die er is op deze wereld. De Canadese ontwikkelaar heeft vele grote games op haar naam staan (Splinter Cell, Rainbow Six, Assassin’s Creed, Far Cry en nog veel meer). Maar nu de 21e eeuw echt van start is gegaan, is het ook tijd voor game ontwikkelaars om na te gaan denken over hun structuur. Helemaal bij Ubisoft waar veel mis leek als het ging om de omgang met elkaar. En dus komen er nieuwe structuren aankomen voor de omgang met betrekking tot discriminatie en intimidatie, en zijn er nieuwe mensen aangenomen. Dit in samenwerking met een nieuw bedrijfsbeleid en proces. Het bedrijf wil middels deze nieuwe structuur het debacle wat 2020 definitief afsluiten. De vraag is: gaat dat lukken? JJ en Skate hebben de antwoorden in deze Ubisoft peepshow voor je.

Twitch heeft haar eigen Hottub categorie

Ja, je leest het goed. Twitch gaat gewoon door het supplyen van Hottub streamers. Sterker nog: het streamingplatform heeft zelfs een hele categorie voor deze streamers in het leven geroepen. Iets wat als Boris de baas van Twitch was geweest uiteraard geen enkel probleem zou zijn. Maar nu Skate bij JJ aan tafel zit opent de discussie zich opnieuw. En dat is iets waar onze Peepshow voor gemaakt is. Felle praatjes. Naast dit heugelijke nieuws hebben Skate en JJ het verder ook nog over de rammelende organisatie bij Blizzard. Want ook daar is alles aan de hand..

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch