Menu Premium
Loading...

!@#$% over de E3, Star Wars Jedi: Fallen Order en COD gaat te ver?

18/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit gaat een hele toffe en sicke peeeepshow worden! Hij staat namelijk helemaal bol van de geruchten, en hete nieuwtjes. Star Wars Jedi: Fallen Order komt ook nog eens langs. Dat kon ook niet anders zo vlak na de E3! JJ en Boris zitten voor je klaar en gaan alle geruchten langs, heb je even? Ga er lekker voor zitten, pak zo’n flesje fris erbij en wat eten, want we hebben een flinke video voor je! Have fun.

Star Wars Jedi: Fallen Order gaat anders zijn dan we dachten

Gaat Star Wars Jedi: Fallen Order een andere game worden dan dat we verwachtte na het E3 demo? Dat is namelijk naar buiten gekomen. Boris vraagt zich af of er nog wel mensen bestaan die fan zijn van Star Wars. Het laatste woord is hier nog niet over gezegd, we gaan er meer over horen in de toekomst.

Bethesda floept er weer wat uit

Wolfenstein Youngblood heeft gewoon lootboxes. Really Bethesda? Wat vinden Boris en JJ hiervan en kunnen ze hun boosheid nog voor zich houden? En waarom zitten ze er nu eigenlijk in? Is het nou cosmetisch of niet? Bethesda waar zijn jullie eigenlijk mee bezig?! JJ en Boris barsten erover los. En over Bethesda valt altijd genoeg te zeggen.

Call of Duty gaat te ver!?

IGN heeft aangegeven dat ze de nieuwste Call of Duty te gewelddadig vinden, of de controverse is in ieder geval te groot. Dit nadat ze eerder grote gewelddadige games gewoon reviewen in het verleden. Hoe komt dit? Is de game dan te realistisch en zorgt het ervoor dat mensen zich te oncomfortabel voelen? Boris en JJ hebben er zo hun gevoelens en gedachtes bij.

Heb jij nou nog vragen of opmerkingen over deze video? Drop het dan in de comments! Daar kunnen we lekker verder kletsen over alles wat er gebeurd in de wereld van de games.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch