Menu Premium
Loading...

!@#$% over problemen DualSense controller en flater Metallica

23/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De gamingindustrie is een chaotische, maar soms ook grappige plek. Er zijn deze week genoeg dingen gebeurd die een zaak maken voor beide. En al deze dingen gaan wij natuurlijk behandelen in een gloednieuwe Peepshow. Zo hebben JJ en Boris het over de problemen met de DualSense controller, de afgang van Google Stadia, de deal tussen Microsoft en Bethesda en misschien nog wel het leukste: Het optreden van Metallica tijdens Blizzconline. Dus zet je maar schrap, want dit is de nieuwe editie van de Peepshow.

De DualSense is aan het driften

Niets is tijdens het gamen irritanter dan een controller die niet doet wat hij behoort te doen. Stel je besluit na het werk even lekker een potje COD te spelen, je mikt op het lichaam van jouw tegenstander en ook maar zonder iets te bewegen of aan te aan raken merk je dat jouw camera heel langzaam aan opzij gaat. Gefeliciteerd, je hebt een driftende controller! Maar hoe kan het nou dat een controller, die je pas sinds november kan gebruiken, nu al kuren heeft? Nou, daar is mogelijk, met dank aan YouTube kanaal iFixit een reden voor gevonden. En daar gaan JJ en Boris in de aflevering van de Peepshow op in.

Lekker stevig nummertje muziek van Metallica

Het zou toch wat zijn. Je wordt ingehuurd om op te treden op een groot online evenement. Waar je muziek vervolgens wordt over gedubbed door één of ander copyright free deuntje. Er zijn weinig artiesten die dit kunnen zeggen, maar Metallica kan dat nu wel. Deels door eigen schuld. Ze zouden namelijk optreden bij Blizzconline, maar kan het zijn dat je dit niet heb gehoord. Het ligt er namelijk aan waar je het optreden bekeek. Want de sound was nogal verschillend to put it mildly. Wel een beetje ironisch dat dit bij Metallica gebeurt. De pleitbezorgers van de DMCA strike. Dat en meer in deze verse Peepshow!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch