Menu Premium
Loading...

!@#$% over Cyberpunk 2077 & de sprong van de PS4 naar de PS5

08/12/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is de week der weken. Zal 2020 ons op de valreep dan toch nog iets heel tofs brengen? Dat is wel te hopen als we de grootte van de day zero en one patch mogen geloven. CD Projekt Red zorgt er in ieder geval voor dat Cyberpunk 2077 momemteel het gesprek van de dag is. En niet alleen de twee patches zorgen voor gespreksstof, de Next-Gen upgrade die later komt, is ook nog altijd wel een dingetje. Dan is het  je gelukt om met je zuurverdiende geld een Next-Gen console te bemachtigen en kan je een game als Cyberpunk nog niet in zijn volle glorie ervaren…

Belemmert de PS4 de potentie van de PS5?

De sprong van de PS4 naar de PS5 leek op het eerste oog niet heel groot. Tuurlijk, er zijn grafische verschillen zoals de mogelijkheid voor ray-tracing, maar de sprong van oude naar nieuwe generatie is beduidend kleiner dan voorheen. Maar hoe komt dit? Hebben we het toppunt bereikt qua graphics? Waarschijnlijk niet. Maar waardoor komt het dan? Nou, iets wat een potentiele reden kan zijn, is het feit dat PS5 games ook naar de PS4 komen (datzelfde geldt ook bij de Xbox). Zou de PS5 een grotere impact hebben gemaakt als games als Miles Morales, Horizon: Forbidden West en de nieuwste God of War echt alleen maar op de PS5 uit zouden komen?

Moneymaker Genshin Impact

De afgelopen periode hebben we veel te horen gekregen over Genshin Impact. Niet zo gek als je weet dat de game het ontzettend goed heeft gedaan. Het draaide al een omzet gedraaid van een denderende 400 miljoen in slechts twee weken. Heeft Nintendo dus zitten slapen. Want zij hadden een heel simpel een Gacha game rond de Zelda-franchise kunnen maken. JJ en Boris praten er over in de Peepshow van dinsdag 7 november.

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch