Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over Coppa en YouTube, Google Stadia en Xbox

22/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is al eens eerder voorgekomen, maar deze week gebeurt het gewoon weer. Er is zo belachelijk veel nieuws omtrent onder meer Google Stadia, YouTube en Xbox dat er wel twee peepshows (met gemak) gevuld kunnen worden. Daarom mag je nog een uur extra luisteren naar Boris en JJ.

Het concept van Google Stadia

Wordt aan de schandpaal gehangen. De techniek lijkt (zie ook het item op de site) te werken en het idee erachter is prima, maar over de prijzen en het concept zijn een heleboel mensen een stuk minder tevreden. Voor als je je afvroeg waarom de vroege reviews niet bepaald mals zijn: there you have it. In deze peepshow wordt onder meer het voorbeeld van Destiny 2 aangehaald. Die wordt in 1080p 60fps gerenderd en vervolgens geupscaled naar 4k. Daarnaast is de kritiek op de controller ook niet mals. En er is nog veel meer om over te klagen.

De Coppa-regels van YouTube

Zijn behoorlijk diepgaand en lastig om te begrijpen. Op het eerste oog lijkt het vrij duidelijk te zijn. Alle video’s die voor  13-jarige of jonger zijn, moeten ook zo worden aangegeven. En die regels gaan behoorlijk ver. De straf overigens ook. 42.530 boete PER VIDEO. Jawel.

Xbox games kopen die vrienden spelen

Het kan gewoon. Bij Microsoft/Xbox in ieder geval. Op de Xbox One komt er een feature die ervoor zorgt dat jij nog meer informatie kan verkrijgen van vrienden. Zo weet je (zoals nu ook al het geval is) exact welke game je vrienden spelen. Als je daar dan vervolgens op clickt, heb je een paar opties. Je kan weer weg gaan, je kunt meespelen, je kunt de game direct kopen en je kunt naar de Official Club. De snelheid waarmee dit kan zorgt ervoor dat je binnen no time ineens een game zit te spelen die je eerst niet eens in je bezit had.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch