Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% Over Christchurch, Call of Duty Mobile, The Division 2 & Bethesda

20/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris heeft onlangs helaas zijn achillespees afgescheurd. En dat betekent geen Vietnam-trip voor hem. Maar ook geen bezoekjes aan de studio. Boris is al blij als hij van de bank naar de keuken kan komen. Gelukkig is het technisch inmiddels mogelijk om ook via Skype een item met iemand in de studio te doen. En die mogelijkheid pakken we dus met beide handen aan. Want !@#$% aka de Peepshow zonder Boris, dat is toch net even wat minder. We hebben dus weer een lekkere editie voor je klaar staan, waar ergens in het midden even kort het geluid wegvalt. Leve het internet zeggen we dan maar. Excuses daarvoor.

Is er een verband?

We beginnen de !@#$% met het nare nieuws van vorige week: de aanslag op twee moskeeën in Christchurch. 50 mensen kwamen daarbij om het leven. En dan gaat men altijd zoeken naar zondebokken. In de media wordt dus weer veel gespeculeerd over de verbanden tussen deze aanslag en de gaming cultuur. Net zoals dat gebeurde bij de aanslag in Noorwegen. Wat denken Boris en JJ hier over? En is er echt geen enkel verband tussen geweld en games te leggen?

Bethesda aanwezig op de E3!

We hebben gelukkig ook goed nieuws. Bethesda heeft aangegeven dit jaar gewoon op de E3 aanwezig te zijn en op  10 Juli, half 3 in de nacht, een persconferentie te houden. Hopelijk dit keer met wat minder loze beloftes. Kuch Fallout 76, kuch. Hoe kijken JJ en Boris hier tegen aan? Kan Bethesda zijn blazoen weer oppoetsen met een goede persconferentie? En dacht JJ onlangs niet hardop dat ook Bethesda in navolging van EA geen persconferentie zou gaan geven?

Genoeg stof dus om over te praten. Hoe denk jij bijvoorbeeld over het verband tussen aanslagen en games? En wat vind jij van de aankondiging van Bethesda? Laat het vooral even weten in de comments.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch