Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over CES 2020, het PS5 logo en Twitch vs YouTube Gaming

08/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De logo hype is real. Zo real dat het hoogtepunt van de CES 2020 de aankondiging van het PlayStation 5 logo was. Jawel, het PS5 logo. Dat, gecombineerd met al het andere CES 2020 nieuws en nog wat nieuwtjes over Twitch, FIFA 19 en GTA V, wordt door Boris en JJ dan ook besproken in de tweede peepshow van dit jaar.

De aankondiging van het PS5 logo

Shocking: het logo ziet er bijna exact hetzelfde uit als het PS4 logo. Er waren voorafgaand al wat (achteraf valse) geruchten over dat er wat nieuws omtrent de PlayStation 5 gedropt zou worden tijdens de CES 2020. En dat gebeurde dan ook. Soort van. Alleen niet dat waar iedereen op gehoopt had. Iedereen had natuurlijk graag wat meer informatie willen zien en/of horen over de aankomende next-gen console van PlayStation, maar meer dan het logo zou er niet te zien zijn. Helaas. Maar gelukkig was er natuurlijk nog veel ander nieuws omtrent de CES 2020 voor JJ en Boris om door te nemen. En het gaat dan voornamelijk om voorspellingen van zogenaamde experts en kenners. We weten uit eigen ervaring hoe dit soort dingen meestal uitpakken…

Twitch genereert meer inkomsten dan YouTube Gaming

Is dat per se schokkend? Nee. Maar het gat is wel tamelijk klein. De streaming dienst, waarvan Amazon de eigenaar is, zorgde voor $1.54 miljard aan inkomsten. YouTube Gaming moet met $1.46 maar nipt het onderspit delven. De vraag is echter, gezien het vertrek van Ninja en andere streamers, of dit gat zo zal blijven. Kan bijvoorbeeld Mixer zich komend jaar gaan mengen in de strijd? Voorlopig is en blijft Twitch echter de koploper en voorlopig lijkt daar geen drastische verandering in te gaan komen. De concurrentie gaat in 2020 echter geheid groter worden. En gaat dat publiek kosten. De vraag is alleen hoeveel.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch