Menu Premium
Loading...

!@#$% over Call of Duty: Black Ops 4 Red Dot & FIFA 19 TOTY

10/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Onze presentatoren zitten klaar voor een nieuwe !@#$%. Boris is terug van weggeweest en kan niet wachten om te beginnen. En dat is maar goed ook want er is zoals altijd genoeg shit gaande in de gamesindustrie. Samen met JJ gaan zij de nieuwtjes behandelen die deze week interessant, verrassend en opmerkelijk zijn. Één ding kan ik je alvast verklappen. Onze vaste gasten van Bethesda komen er deze week niet in voor. Eindelijk een weekje zonder gezeik over Fallout 76. Lekker bezig Todd!

Activision laat je betalen voor een stipje

Iets wat al jaren een plaag is in games, zijn microtransacties. Dat er geld betaald wordt voor cosmetische items kunnen de meeste mensen nog wel hebben. Maar als een spel pay-to-win wordt en spelers dingen kunnen kopen om een voordeel te krijgen, dan ga je te ver. In de Call of Duty: Black Ops 4 store is er sinds kort een ‘Red Dot’ te koop voor 100 COD Points. Dat is omgerekend ongeveer één dollar. Dan denk je waarschijnlijk: Één dollar, wat loop je nou te zeiken? Een dollar is inderdaad niet zo heel veel. Maar bedenkt je wel dat de ‘Red Dot’ in veel voorgaande Call of Duty games gewoon een extra was die elke wapen had, of te verkrijgen was zonder er voor te hoeven betalen.

FIFA 19 TOTY madness!

Nu we het toch over microtransacties hebben, laten we het even over FIFA 19 hebben. Als je FIFA hebt gespeeld, dan ken je ongetwijfeld ook FIFA Ultimate Team (FUT). Spelers gaan helemaal wild in deze game modus en er wordt flink met geld gesmeten als het gaat om FUT packs. Zo ook in de meest recente actie van EA. De ‘Team of the Year’ promotie biedt spelers de kans om de ultieme versies van de 11 beste voetballers van 2018 te krijgen. En die wilt natuurlijk iedereen. Alleen is de kans enorm klein. In FIFA is de mogelijkheid om te zien hoeveel procent kans je hebt om een bepaalde spelers te krijgen. En de kans dat je een ‘Team of the Year’ speler krijgt is volgens de tabel minder dan 1%. Maar of de kans 0,1% of 0,0001% is, is niet helemaal duidelijk.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch