Menu Premium
Loading...

!@#$% over Borderlands, megabudget Halo Infinite en gamen of seks?

09/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Peeeeeeeeep! Daar is ie weer! De show waar je mag schelden, en schreeuwen over alle schandalen in de game-industrie. Met deze keer Borderlands en de Epic Store, een megabudget voor Halo Infinite en de voor sommige mensen moeilijke keuze tussen gamen of seks.

Randy Pitchford reageert op negatieve reviews Borderlands op Steam

Gearbox-topman Randy Pitchford heeft zijn mening gegeven over de vloedgolf van negatieve Steam-gebruikersrecensies die op Borderlands-spellen zijn geplaatst, wat is gebeurd nadat Borderlands 3 werd aangekondigd als exclusief voor de Epic Games Store.

Reagerend op Gearbox-ontwikkelaar Scott Velasquez, die zijn gedachtes over Steam tweette, die mensen in staat stellen het evaluatiesysteem om protestredenen te misbruiken, merkte Pitchford op dat “dit misbruik me een beetje gelukkig maakt over 2k’s beslissing”, verwijzend naar Borderland 3’s beslissing van de uitgever om het spel te maken als een Epic Games Store exclusive voor de eerste zes maanden na de lancering.

‘Halo Infinite is het duurste game project aller tijden’

Sinds Bungie niet meer verantwoordelijk is voor de Halo games, loop het iets minder lekker met de Master Chief. Halo 4 , Halo 5 en ook The Master Chief Collection hebben niet zo goed gescoord als voorgaande titels. Halo is en blijft de allerbelangrijkste franchise voor Xbox en daarom is het dus niet gek om er helemaal voor te gaan met Halo Infinite. Het lijkt erop dat ze dat ook gaan doen. Een nieuw gerucht gaat rond over het feit dat Halo Infinite een budget heeft van meer dan 500 miljoen dollar.

Volgens de Duitse website Xbox Dynasty zou Halo Infinite een ontwikkeling budget hebben van meer dan 500 miljoen dollar. Dan hebben we het alleen over het budget voor de ontwikkeling. Daar komen nog eens kosten bovenop voor het reclame maken voor de game etc. Dit budget zou Halo Infinite de duurste game aller tijden maken. Het is een groter budget dan GTA 5 of Red Dead Rdempion 2. Xbox Dynasty komt niet met bewijs, we moeten de geruchten dus zeker niet direct als waarheid aanzien.

Vrouwen in Gelderland kiezen liever voor gamen dan voor seks…

Een opmerkelijk onderzoek! En daar zal zeker Koos niet blij mee zijn. We willen er niet teveel over weggeven… Dus kijk snel de video!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch