Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over Borderlands 3, FIFA 20, Shenmue III en Death Stranding

11/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

EenĀ !@#$% zonder JJ. Hij is nog steeds ziek thuis, dus Koos valt dit keer voor hem in. Samen met Boris zijn er in ieder geval onderwerpen genoeg om te bespreken. Het review proces van Borderlands 3 is vrij opvallend en bovendien iets nieuws. Deze aanpak wordt in dit item uitgebreid belicht. Daarnaast ook nog wat over FIFA 20 en de nieuwe difficulty mode van Death Stranding.

Het review proces van Borderlands 3

Er zijn namelijk maar een paar sites die de game mogen reviewen voordat de game aankomende vrijdag uitkomt. Volgens 2K is dit vanwege ‘security concerns’. Normaal gesproken krijgen website de game van de publisher om er vervolgens een review van te maken. In dit geval geeft 2K speciale Epic Game Store accounts die vol staan met de vroege versie van de game. Dit is dus maar voor een bepaald aantal sites. En we zien nu al dat niet iedereen zich aan deze afspraak houdt, want ook in Nederland wordt de game al uitgebreid gereviewd. Het internet staat sowieso al vol met reviews, terwijl de game nog niet gereleased is…

Death Stranding voegt very, very easy mode toe..

Voor de filmliefhebbers en nieuwe gamers. Gamers zullen hier totaal geen behoefte aan hebben en lachen meestal al om de easy mode. Het is lastig om te zeggen of zo’n difficulty level echt impact zal hebben, omdat we amper weten wat de game precies gaat inhouden. Het is in ieder geval bedoelt voor mensen die niet of nauwelijks games spelen en geen zin hebben in een lang en uitgebreid leerproces. Ondanks dat je als gamer er waarschijnlijk niet zoveel last van zal hebben (je kunt de mode ten slotte gewoon negeren) gaat er natuurlijk wel tijd zitten in de development van de difficulty mode. Daar zullen gamers dan weer wat minder blij mee zijn, want zo kan die tijd niet besteedt worden aan het beter maken van de gameplay.

Wat vindt jij als gamer van de review aanpak van 2K? Heb jij een probleem met de very easy mode van Death Stranding?

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch