Menu Premium
Loading...

!@#$% over BlizzCon 2019, Death Stranding en Ghost Recon: Breakpoint

06/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja! Een nieuwe !@#$% waarin JJ en Boris weer gaan praten over de meest sappige nieuwtjes van de afgelopen tijd. En natuurlijk kan BlizzCon 2019 van afgelopen weekend dan natuurlijk niet ontbreken. Verder wordt er ook gesproken over de combinatie Monster Energy – Death Stranding en over Ghost Recon: Breakpoint. Kijken dus!

BlizzCon 2019 was..

Apart. En dit was van tevoren allemaal wel verwacht. Dankzij de hele situatie omtrent Blitchzurg en zijn politiek boodschap na een Heartstone-wedstrijd was iedereen benieuwd hoe BlizzCon 2019 zou gaan verlopen. In de stream van de Opening Ceremony was van tevoren al genoeg Hong Kong-spam te zien, maar dit werd niet geblokkeerd door Blizzard. De ceremony wordt geopend met een soort van verontschuldiging van de president van Blizzard, zonder daar expliciet Hong Kong bij te noemen. Er waren wel wat protestacties, zoals was opgeroepen, maar het viel uiteindelijk allemaal mee. Het was vooral voorafgaand aan BlizzCon dat er protesten waren. Blizzard wist de focus ook te doen switchen door zoals verwacht Diablo IV en Overwatch 2 aan te kondigen en een paar fantastische cinematic trailers te laten zien.

Death Stranding en Monster Energy

Je gaat het vanzelf wel merken als je de game vanaf 8 november zelf kan spelen, maar deze combinatie ga je in de game behoorlijk vaak tegenkomen. Het is natuurlijk product placement, maar dan de extreme variant. Want het komt bijna zo vaak in beeld dat je er bijna niet omheen kan en je drinkt in de game eigenlijk alleen maar Monster Energy. Bereid je dus maar voor op een pittige dosis Monster Energy. Of je het nou wil of niet.

Wat is jouw mening over BlizzCon 2019 en de reactie van Blizzard? Kun jij Death Stranding inmiddels al een beetje plaatsen of heb je nog steeds geen idee wat je ervan kan verwachten? Laat het weten in de comments hieronder!

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch