Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over Blizzard, Halo: Infinite en het zwarte gat van Fortnite

15/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is een periode waarin de peepshow het best tot zijn recht komt. Iedereen struikelt over zijn eigen uitspraken, mensen vertrekken uit het niets en er worden politiek statements gemaakt. Allemaal koren op de molen van JJ en Boris, want dit soort onderwerpen zijn gemaakt voor de peepshow. In dit item onder meer het gedoe rondom Blizzard en de statements die gemaakt worden, de creative director van Halo: Infinite die vertrokken is en natuurlijk het inmiddels welbekende zwarte gat van Fortnite. En nee, geen FIFA deze week!

Blizzard in de problemen

Een Hearthstone Grandmaster-speler die geschorst werd naar aanleiding van zijn live overwinningsspeech waarin hij zijn steun voor de protesten in Hong Kong uitte, Amerikaanse studenten die oproepen tot een boycot van Blizzard en nog veel meer. Het zijn niet de beste dagen van Blizzard. Je kon de klok er natuurlijk op gelijk zetten dat ze dan ook onderwerp van gesprek zouden zijn tijdens de peepshow. Nieuwe informatie of gewoon meningen? Dat hoor en zie je natuurlijk in het item zelf!

Halo: Infinite creative director en executive producer vertrekken

En dat terwijl de game eind 2020 het hoogtepunt moet gaan zijn van de release van Xbox Project Scarlet. Tim Longo, de creative director van de game, was al op 16 augustus vertrokken. Nu is ook executive producer en campaign leader Mary Olson per direct gestopt. 343I heeft dus een uitdaging richting de release van Halo: Infinite en zal deze gate weer moeten gaan vullen.

Het zwarte gat van Fortnite

Gamers praten erover, media (zelfs de main stream media) vonden het noodzakelijk om er aandacht aan te besteden en de game zelf is momenteel niet speelbaar. Iedereen die het, op wat voor manier dan ook, probeert krijgt nul op het rekest. De game is simpelweg niet speelbaar. Informatie is er ook nauwelijks, ondanks dat er gisterenavond wel een trailer is gedropt die wat meer vertelt over het elfde seizoen (of een compleet nieuwe game) die eraan zit te komen. Het is simpelweg afwachten geblazen.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch