Menu Premium
Loading...

!@#$% over Blizzard, Capcom & de stunt van Game Mania

18/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nieuwe week, nieuwe !@#$% aka de ‘Peepshow’. Ook de afgelopen dagen bediende de game-industrie ons weer met een aantal coole clusterfucks. En dan weet je dat je in !@#$% zit. Dit keer met Koos omdat Boris vakantie heeft tot begin januari. In deze aflevering komen we met de community versus Blizzard, Capcom & de plakplaatjes en de PS4 Pro-actie van Game Mania. Drie zaken die bij jullie en bij ons de nodige wenkbrauwen deden fronzen.

Is dit het begin van een Gele Hesjes-opstand tegen Blizzard?

We beginnen met Blizzard. Het bedrijf dreigt de laatste tijd wat af te drijven van hun fanbase. Ooit was Blizzard een partij wat toegewijd producten maakten die bij hun fans in de smaak vielen en het voorbeeld waren voor hoe je met de community moest omgaan. Vandaag de dag lijken ze dat spoor een beetje bijster en hebben de aandeelhouders de macht. Met als gevolg dat er een soort van gele hesjes opstand ontstaat tegen Blizzard. Vraag is nu of die opstand ook nut en dus gevolgen heeft? JJ en Koos geven hierop een antwoord.

Wat een stunt van Game Mania

Capcom is ook lekker bezig. Plakte botweg in-game advertising OP de karakters in de game. Hoe dan? Voor een game waar je al het volle pond voor had betaald! De ad’s niet zien kan, maar dan krijg je weer niet alle customization opties. Tot slot de bizar (vette) stuntactie van Game Mania waar je een oude PS4 Pro voor 0 euro kon inruilen tegen een nieuwe. En bij een oude PS4 hoefde je slechts 99 euro bij te leggen. Dat wil je toch? En dat dacht half Nederland ook. En toen liep het een beetje spaak allemaal. Koos en JJ doken ook in deze zaak. We hebben kortom weer een lekkere !@#$% voor je klaar staan. Geniet ervan. En je weet het, stuur je tips naar redactie@gamekings.tv of tweet ze naar ons.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch