Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$%: is het einde van het microtransactions tijdperk in zicht?

23/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is weer tijd voor veertig minuten praten over de meest sappige nieuwtjes in de game-wereld. In de peepshow van deze week praten JJ en Boris over Blizzard (what’s new), Call of Duty: Modern Warfare en zijn microtransactions en Jedi: Fallen Order. En er wordt ook nog even gesproken over of gameverslaving nou een ziekte is of niet. En daar hebben JJ en Boris wel wat over te zeggen.

Heartstone gate continues…

Want het zou natuurlijk nooit zomaar gaan doodbloeden. Het begon natuurlijk allemaal met de schorsing van heartstone-speler Blitzchung na zijn politieke uitingen over de situatie in Hong Kong. Daarna werden ook een paar Amerikaanse studenten voor zes maanden geschorst na het laten zien van een sign en begonnen steeds meer mensen zich te bemoeien met de situatie. Nu gaan zelfs politici zich ermee bemoeien. En als politici zich ermee gaan bemoeien, dan weet je wel dat het menens is en dat de hele situatie nog wel eens groter kan worden dan hij al is. To be continued.

Geen microtransactions in Call of Duty

Als we Activision en Infinity Ward mogen geloven. Er zullen geen microtransactions terug te vinden zijn in de game en ook de supply drops zullen verdwijnen. De supply drops lagen onder vuur, iets waar Activision en Infinity Ward nu dus op gereageerd hebben door ze uit de game te halen. Ook komt er geen season pass maar een battle pass en zullen alle guns unlocked moeten worden door te levelen. Old school dus!

Moet gameverslaving als een ziekte gezien worden?

Volgens een onderzoek van het WHO is dat wel het geval. Veel mensen zien het gewoon als een verslaving, maar de gezondheidsgevolgen zijn zo groot dat het wel als een ziekte gezien dient te worden. Vindt er als gamer van wat je wilt, maar het is dus nu bewezen.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch