Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over Apple versus Epic, problemen Halo en Ubisoft

01/09/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ is terug van vakantie en dus zit het vaste duo aan de desk. Boris en JJ hebben ook direct een paar fijne en heikele onderwerpen om aan te snijden. Bijvoorbeeld de steeds heftiger wordende beef die de mannen en vrouwen van Apple en Epic met elkaar hebben. Fortnite kopen voor de iPhone is inmiddels al niet meer mogelijk. En als je de game al op je mobiel hebt staan dan kun je sinds kort niet meer updaten. Apple heeft de boel gewoon keihard afgesloten. Wat is er aan de hand en hoe loopt deze ruzie af?

De onrust rond Apple, Epic en Halo Infinite

Dan is er wat onrust rondom Halo Infinite. Veel geroddel en geruchten plus opeens een oud gediende die door Microsoft boven het team wordt gesteld om de boel vlot te trekken. En dat gebeurt niet als het crescendo zou gaan in het ontwikkelingsproces. Gaat het nog goed komen met de Master Chief? En wat doet dit gerommel rond een titel die de grote launchgame van de Xbox Series X had moeten zijn, met het imago van Xbox? Boris en JJ bespreken ook of Sony op dit moment gebruik maakt van het steekje wat Xbox rond Halo Infinite laat vallen of dat er daar ook niet veel moois te melden valt.

Is het de stilte voor de storm bij Nintendo?

Discussie is er ook over de stilte rondom Nintendo. We horen op dit moment weinig over de grote games als Metroid, Zelda en Mario. Er is ook al een tijdje geen Nintendo Direct geweest. Is er een probleem of is het een stilte voor de storm. Een storm met een nieuwe console? Tot slot hebben we dit keer ook een stuk research van community lid Kidmmxv. Hij ontdekte een wel hele sterke band tussen Zweedse developers en Xbox Game Pass. Wat is daar de hand? Toeval of een strategie? Dit en meer hoor en zie je in deze editie van de Peepshow.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch