Menu Premium
Loading...

!@#$% over Anthem Demo, strijd tussen Epic en Valve en koers Xbox

29/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er lijkt geen eind aan te komen. Elke week is er wel iets nieuws wat de aandacht van JJ trekt, foute keuzes, gefaalde servers en verkeerde communicatie. Ook deze week zit de peepshow weer vol opmerkelijke nieuwtjes, als voorbeeld een  streamer die ‘slapend rijk wordt’, Microsoft onder de loep en de problemen dat Anthem heet. Een nieuwe peep show met onze eigen peep show presentator JJ en Boris

Anthem

Iedereen die de demo van Anthem dit weekend heeft gespeeld heeft het wel gemerkt. De servers waren niet geweldig zeker voor een bedrijf als EA. Niet iedereen had er problemen mee, sommige mensen hebben genoten van de Anthem demo. Chad Robertson had gezegd “That we under-planned for server capacity, To ensure stability, we intended to manage our servers to match the player population as it grew. Overall, we had excess capacity prepared for population increases, and continue to do so.” Ze zeggen dus dat ze de servers gaan uitbreiden om plek te maken voor meer spelers, we zijn benieuwd.

Microsoft

Uit recentelijke berichten blijkt dat Microsoft 220 km/u gaat op de snelweg naar content. Spencer liet laatst weten dat Playground Games en Rare samen werken aan projecten. Het is nog onduidelijk waar de twee studios samen aan werken, geruchten gaan dat ze werken aan een Fable 4.  Ook zegt Spencer dat de aankomende E3 leuk gaat zijn voor Microsoft, Spencer zegt ook nog dat ze in de toekomst nog meer studios willen kopen “the kind of capability we have now as a first party organisation – I do think it will continue to get bigger“.

Slapend rijk

Twitch streamer JesseDStreams is tijdens een live uitzending in slaap gevallen. De streamer was drie uur lang in slaap gevallen voor 200 kijkers die drie uur lang doorgingen met volgen en doneren. Gelukkig is er een clip gemaakt op Twitch op het moment dat hij wakker werd.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch