Menu Premium
Loading...

!@#$% over waarom Sony PlayStation niet aanwezig is op E3 2020

14/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Twee peepshow’s op een dag. Het moet niet gekker worden. Gisteren was namelijk een belangrijke dag voor de E3 van 2020. Het evenement is nog een paar maanden van ons verwijderd. Toch zorgden zowel Xbox en PlayStation er gisteren voor dat er nu al over het evenement gepraat wordt. PlayStation gaat namelijk voor het tweede jaar op rij niet aanwezig zijn in LA, terwijl Xbox rondom de E3 wel gewoon weer hoopt te shinen. Weliswaar niet op de beurs, maar daarbuiten. En laat het dan maar aan Boris en JJ over om er een halfuur over te praten.

PlayStation niet aanwezig op E3 2020

Vorige jaar ging iedereen er vanuit dat dit was omdat ze niet genoeg hadden om te laten zien (het welbekende tussenjaar). Dit jaar kunnen ze deze reden niet nog een keer uit de kast trekken. Want, zowel de PlayStation 5 als de games die daarop speelbaar zullen zijn, moeten eigenlijk voor het grotendeel nog geopenbaard worden.

En dus was het toch wel een beetje verrassend toen Sony/PlayStation officieel aankondigde dat ze niet aanwezig zullen zijn. En dit heeft volgens hun te maken met de visie van het evenement, dat in contrast staat met wat PlayStation voor ogen heeft. Maar wat zijn de gevolgen? Kan de PlayStation 5 uitgesteld worden? En wat zijn nu de plannen van PlayStation? Want ooit zal er iets aangekondigd moeten worden.

Xbox volgens Phil Spencer wel ‘gewoon’ op de E3

En gooit er amper een paar uur later een tweet uit. Xbox is druk bezig is met de voorbereidingen voor de E3 van 2020. En dus zijn ze aanwezig. En voor de duidelijkheid: niet op de beurs maar daaromheen. Bereid je dus maar voor op 200 world premiers tijdens de persconferentie. De grote vraag is of Xbox dit keer, in tegenstelling tot vorig seizoen, wel toe gaat slaan of dat PlayStation opnieuw gaat uitblinken door afwezig te zijn.

Voor de mensen die nog niet genoeg hebben van Boris en JJ die discussiëren over Xbox vs PlayStation en alles daaromheen: er is nog meer. Veel meer. Je kunt dankzij de peepshow deluxe namelijk nog ruim een uur lang kijken naar het duo.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch