Menu Premium
Loading...

OUYA Hands-on

22/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben een super exclusief, ongelooflijk uniek, ongeëvenaard, onovertroffen en weergaloos item voor je in petto. Het is zo bijzonder dat ik bijna door al mijn superlatieven heen ben. We hebben namelijk een wereldprimeur. Developer kits van nieuwe consoles zijn altijd strikt geheim, maar wij hebben er een in de studio weten te krijgen. Het is ook nog eens een van de meest besproken nieuwe consoles. Dat kunnen we je natuurlijk niet onthouden, dus check snel de OUYA Hands-on.

Vorig jaar werd via Kickstarter een nieuwe, kleine console aangekondigd. Door middel van jouw donaties zou er een Android-based console gemaakt worden, die je thuis lekker met je maten op de bank kon gebruiken. Deze Android console kreeg de opvallende naam OUYA en werd ook meteen opgepikt door alle media. Ondertussen is de OUYA een Kickstarter succes geworden en zijn de eerste dev kits rondgestuurd naar alle ontwikkelaars die dat kleine doosje ondersteunden.

Ook Vlambeer heeft er een weten te bemachtigen. Rami Ismail van Vlambeer kwam bij ons in de studio langs om de OUYA dev kit te laten zien. Hij heeft er zelfs een paar games op laten spelen, waaronder Vlambeer’s eigen Luftrauser. In deze OUYA Hands-on krijg je dus niet alleen de OUYA dev kit goed te zien, we laten je ook echte gameplay zien. Yessir! We vragen natuurlijk meteen even wat Rami zelf van de console vindt en of de OUYA ook echt een toekomst heeft.

We willen je niet langer in spanning houden, dus check snel deze OUYA Hands-on primeur. Laat je meteen in de comments horen wat jij van de OUYA vindt.

OUYA Hands-on

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch