Menu Premium
Loading...

Oscars nabespreking over Green Book, Outfits en de Ceremonie

25/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het vorige filmseizoen is afgerond en dat wordt altijd gekenmerkt met de Oscars. De gouden beeldjes worden net als elk jaar uitgedeeld aan de beste films en acteurs. Jelle en JJ gaan de uitslag bespreken in deze nieuwe video, dus kijken die handel!

Veel variatie

Waar de laatste jaren de Oscars veel kritiek hebben gekregen voor de genomineerde films, want het ze waren nogal bleek, is dit jaar een gevarieerde nominatielijst van film. Films over minderheden, werken van regisseurs zoals Spike Lee, maar er is ook plek voor voor een animatiefilm. Vraag is natuurlijk of de genomineerde en natuurlijk de winnaars deze plek in de spotlight wel verdienen. JJ en Jelle gaan een deel van de categorie├źn langs en vertellen of ze het eens zijn met de uitslag of niet.

Aparte mix van nominaties

De Oscars hebben altijd een lange lijst van nominaties van films die misschien niet altijd aansluiten op de smaak van de gemiddelde filmkijker. Dit jaar is dat toch wel anders. In de categorie van beste film is zowaar de Marvel film: Black Panther aanwezig. Deze wordt ook bijgestaan zoals films als BlacKkKlansman en de biopic Bohemian Rhapsody. Toch zijn er genoeg films die meer in de stijl passen van de Oscars zoals Roma, Vice en The Favourite.

Een vrij nette show

De Oscars moesten het dit jaar zonder een host doen. Oorspronkelijk had Kevin Hart deze rol, maar nadat tweets uit 2010 werden opgerakeld, waarin Hart nogal homo-onvriendelijke uitspraken heeft gedaan, trok hij zich terug. Dit leidde ertoe dat de show nogal statisch verliep. Twee sterren kondigden de categorie aan, benoemden de winnaar, wie vervolgens een toespraak hield en dan kwam de volgende categorie. Dit werd onderbroken door onder andere een optreden van Lady Gaga en Bradley Cooper van hun nummer van A star is born. En Spike Lee die in armen sprong van Samual L. Jackson om zijn winst te vieren. Andere hoogtepunten waren de outfits van Melissa McCarthy en Lady Gaga. McCarthy gaf de Oscar voor beste kostuumontwerp weg in een knuffelkonijnenjurk. Lady Gaga droeg een ketting met daarin een diamtn met de waarde van 30 miljoen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch