Menu Premium
Loading...

Best of E3 2018: Preview Ori and the Will of the Wisps

15/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een van de wat ‘kleinere’ games waar menig Gameking reikhalzend naar uitkijkt, is toch wel Moon Studios’ Ori and the Will of the Wisps, de opvolger van de veelgeprezen 2D platform adventure Ori and the Blind Forest, die alweer 3 jaar geleden gereleased werd op de Xbox One en Microsoft Windows. Nadat deze opvolger vorig jaar tijdens de Xbox pressco werd aangekondigd middels een magische trailer, kregen we ditmaal wat meer van de gameplay te zien. JJ en met name Kevin, die een groot liefhebber is van het eerste deel, kunnen niet anders dan weggeblazen worden van al het moois dat getoond is, toch?

Ori and the Will of the Wisps: Ori krijgt nieuwe wapens

In Ori and the Will of the Wisps kunnen we op aardig wat veranderingen rekenen ten opzichte van z’n voorganger. Zo zal er dit keer veel meer interactie zijn met andere characters die je aardig wat sidequests kunnen meegeven. Het voltooien van deze quests helpt je je character en wapens te upgraden. Wapens? Ja, wapens. Er is namelijk een aantal spirit weapons aan Ori’s arsenaal toegevoegd, zoals de Spirit Edge (een soort lichtzwaardje), Spirit Smash (een hamer-achtig wapen) en de Spirit Arc (pijl en boog). Dit, plus een aantal andere veranderingen in bijvoorbeeld je skill-set, moet er voor zorgen dat je veel meer verschillende speelstijlen kunt hanteren.

Ori gaat weer harten veroveren

Afgaande op wat er inmiddels allemaal getoond en verteld is door de ontwikkelaars, mogen we er van uitgaan dat we weer getrakteerd zullen worden op een prachtig feeërieke Metroidania, die bovendien ook weer rete uitdagend zal worden. Helaas zullen we nog even moeten wachten alvorens Ori and the Will of the Wisps wordt uitgebracht (hij staat gepland voor een 2019 release), maar het moet wel heel erg raar lopen, wil deze titel niet opnieuw de harten van vele gamers veroveren. Zullen ook Kevins en JJ’s harten smelten naar aanleiding van datgene wat zij gezien hebben tijdens de Xbox persconferentie? Je ziet het in deze E3 preview van Ori and the Will of the Wisps!

Deze E3 2018 Coverage op gamekings.tv wordt mede mogelijk gemaakt door:

BitMyMoney.com, Cryptocurrency voor Gamers

IRL streams via de OnePlus 6
Twitch.tv en natuurlijk onze bazige Premium Bazen!!!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch