Menu Premium
Loading...

Ori and the Blind Forest Definitive Edition: de Nintendo Switch Review

13/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Nintendo Switch is hot. Inmiddels is iedereen zich daar wel van bewust. Aan het einde van deze maand komen games als Overwatch en The Witcher 3: Wild Hunt naar de console, maar voor nu gaat JJ het hebben over Ori and the Blind Forest. Want, de game is nu in Definitive Edition-style speelbaar op de Nintendo Switch. Een goede reden om de game nog maar eens te spelen?

Ori and the Blind Forest nu dus op de Switch

Begrijp het niet verkeerd, want de game was al speelbaar op de console van Nintendo. Maar de Definitive Edition kun je nu dus ook spelen. En de Definitive Edition is een stuk anders dan de reguliere game. De reguliere game was natuurlijk een groot succes. Zo’n beetje op alles consoles werd de indie-game goed verkocht. Met de Definitive Edition wordt er nog wat toegevoegd en verandert aan het totaalplaatje van de game. Want, zo vonden de developers, er was nog niet genoeg te beleven in de wereld van Ori en het Nibel-woud.

Nog even over het verhaal

Voor de mensen die een refresh nodig hebben: bij deze. Ori and the Blind Forest vertelt het verhaal van een jong wees die is voorbestemd om de wereld te redden. Shocking. De door Moon Studios ontwikkelde actieplatformgame wordt bovendien op schitterende en unieke wijze in beeld gebracht. De handgetekende artwork, de geanimeerde personages, de volledig georkestreerde soundtrack en de enorme hoeveelheid extra’s in de Definitive Edition van Ori and the Blind Forest zorgen voor een unieke ervaring waarin je als speler een verhaal over liefde, opoffering en hoop beleeft. Nou, als dat niet reden genoeg is om de game nog eens te spelen…

Ben jij van plan deze game op de Switch te spelen, zelfs als je de game al eens gespeeld hebt? Denk jij dat de extra content die de Definitive Edition genoeg is om jouw hiervan te overtuigen? Laat het weten in de comments en deel je mening over de aangepast versie van de game?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch