Menu Premium
Loading...

Op bezoek bij het officiële F1 racing centre voor launch F1 2020

17/07/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het F1 seizoen draait inmiddels op volle toeren en al na twee GP’s weten we het zeker. Max Verstappen gaat dit seizoen wederom niet meedoen om de prijzen. Maar gelukkig bestaat er daar nog altijd de kans voor een ander groot Nederlands talent om de shine te stelen en het kampioenschap te claimen op het digitale asfalt.

Koos kreeg een uitnodiging ter ere van de release van F1 2020 om race op Zandvoort aan te gaan met andere media om zo te bepalen wie onder het journaille de beste simracer van Nederland zou zijn. Ondanks dat er op digitaal asfalt gereden werd, moesten we toch afreizen naar het altijd bruisende Utrecht. Waarom Utrecht hoor ik je vragen. Dat heeft alles te maken met het nieuwe officiële F1 racing centre in winkelcentrum The Wall.

Dagje uit bij het officiële F1 racing centre in Utrecht

Het officiële racing centrum biedt drie volledige 20 man grid opstellingen voor de game F1 2020. Iedere speler beschikt over een top of the line playseat, een grote TV voor z’n snufferd, een Fanatec CSL Elite F1 racestuur en een wind simulator. Ja een wind simulator. Maak het niet te groot dan het al is want het is slechts een desktop casefan die onder een TV is gemonteerd. Gelukkig kon deze ook uitgezet worden.

Zonder al te veel over de race op circuit Zandvoort te verklappen, een van de grootste nieuwe features van F1 2020, kunnen we al wel stellen dat deze race niet zonder kleerscheuren eindigt voor Koos. Competitief en koppig dat ie is laat ie zich niet voor één gat vangen en dus belooft dat veel spektakel.

Michael Schumacher editie is een ode aan de recordhouder

F1 2020 verscheen op 10 juli voor zowel de PC, PS4, Xbox en Google Stadia. Het is voor het eerst dat deze F1 game zijn debuut maakt op het Stadia platform. Ook bestaat er een Michael Schumacher editie met enkele nieuwe skins en paddock points die weer in-game te besteden zullen zijn. Daarbij is het mogelijk om met enkele auto’s uit het verleden van de wereldrecordhouder kampioenschappen aam de haal te gaan.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch