Menu Premium
Loading...

Onrush Review: Battle Royale op wieltjes?

24/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De uitgever van de Formule 1 games en in het verleden ook de bekende Colin McRae Dirt serie, komt nu met Onrush. Een Burnout-like racegame waarin je met botsen en stoten je tegenstanders uit het veld moet slaan. JJ en Skate zijn met deze game aan de slag gegaan en vertellen je vandaag over hun bevindingen in: Onrush Review.

“Onrush past wel in het straatje van Fortnite”

Je kent ze wel, die games waarin je racet tegen een hele hoop anderen en vecht om de eerste plaats. Of van die time trials, talloze keren opnieuw dezelfde baan rijden, om hem helemaal uit je kop te leren, de perfecte snelheid vinden voor bepaalde bochten om uiteindelijk de snelste tijd neer te zetten. Nou.. Dat is precies wat dit niet is. Onrush heeft verschillende gamemodes, modes waarbij je in een team te werk moet gaan tegen andere teams, wedstrijdjes waar het meer draait om het kapot beuken van je tegenstanders en ga zo maar door. Zitten jullie op een game als deze te wachten? Is dit tof als racegame liefhebber of is deze game bedoeld voor een totaal andere doelgroep? Laat het weten in de comments!

Customizen is ook een zeer groot onderdeel van deze game. Er zitten weliswaar lootboxes in deze game, maar het is niet dat je hier na het aanschaffen van de game ook nog eens voor moet gaan betalen. In deze lootboxes zitten alleen maar cosmetische items. Dus geen items die je bijvoorbeeld sneller maken dan anderen.

Als je naar deze game kijkt lijkt het misschien meer op een free-to-play spelletje dan een full priced race game. Wat vinden de mannen in de studio hiervan? Is deze game die 60 euro waard? Of hadden ze beter voor een free-to-play game met de nodige cosmetische microtransactions kunnen gaan? Dit en meer hoor je in: Onrush Review.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch