Menu Premium
Loading...

OnePLus 7t Trip: afreizen naar Londen voor de opvolger van de OnePlus 7

22/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jelle en Koos zijn vorige week naar Londen afgereisd om de nieuwe telefoon van OnePlus te checken: de OnePlus 7t. En natuurlijk hebben ze van hun trip een vlog gemaakt waarin ze het een en ander vastleggen. In dit item nemen Jelle en Koos je door middel van deze vlog mee naar het evenement en geven ze in de studio daarnaast hun mening over de telefoon zelf. Voor de telefoon-liefhebbers een must watch!

Vloggen!

Want daar waar Skate de laatste tijd als vlogger helemaal in zijn element begint te komen, mogen ook Koos en Jelle even tonen wat ze zo allemaal niet met een camera kunnen. De aankomst (met bus) wordt vastgelegd en ze ontvangen tijden de presentatie een interessant pakketje met daarin een verrassing. Daar waar de presentatie nogal neutraal was, was de terugreis dat alles behalve. Vooral dankzij Koos, die na het evenement nog niet helemaal klaar was. En dat merkte beide heren de volgende ochtend. Wat er precies is gebeurt, dat zie je natuurlijk in het item!

Maar dan de OnePlus 7t zelf

Want uiteindelijk gaat het natuurlijk om de telefoon. De telefoon zou, logischerwijs, een verbetering zijn vergeleken met zijn voorganger. De OnePlus 7, de voorganger, is amper een halve maand uit. Dit interesseert OnePlus, en de mensen die de telefoon met zekerheid zullen aanschaffen, waarschijnlijk niet zo heel veel. Maar wat is er allemaal nieuw, wat zijn de grote veranderingen en wat is er meer van hetzelfde? Koos en Jelle gaan het je vertellen.

Wat is je het meest bijgebleven van de vlog in dit item? Is de telefoon het volgens jouw de moeite waard om te kopen? Is het logisch om een een nieuwe telefoon een half jaar na zijn voorganger al uit te brengen en zorgt er dit juist niet voor dat mensen wat minder interesse zullen hebben? Laat je mening, opmerkingen en vragen achter in de comments hieronder!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch