Menu Premium
Loading...

OnePlus 7 Pro Review: een flagship hoeft niet €1000 te kosten

30/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ze zitten aan tafel! Boris, Koos en Jelle gaan lekker de OnePlus 7 Pro reviewen. Is dit de telefoon die Koos zijn Iphone laat vergeten? Wordt Boris hier gelukkiger van dan zijn vorige OnePlus telefoon? En wil Jelle met niets anders filmen dan deze telefoon? Je ziet het in deze heerlijke uitgebreide review!

Het gaat Koos allemaal een beetje te snel

Boris vind de OnePlus een heerlijke telefoon, al jaren lang. Jelle en Koos waren langer van de Iphone, met name Koos is al jaren verknocht aan de Iphone en heeft nog altijd een telefoon van 1000 euro in zijn handen. De 7 en de 7 Pro komen er in ieder geval lekker in. Wanneer komt OnePlus met een “T” update op deze telefoons? Koos voelt zich bestolen als over een halfjaar een nieuwe update uitkomt. Moet hij zich nu ook weer zorgen maken? Boris is het niet eens met Koos en vind dat je gewoon niet altijd de nieuwste telefoon hoeft te hebben. Wie heeft er gelijk? De mannen vechten het uit in deze review. Pak je bokshandschoenen er maar bij want in deze review wordt het uitgevochten.

De OnePlus heeft een randloos scherm

De OnePlus 7 Pro heeft geen randjes en dat ziet er erg sexy uit. Ook is de telefoon iets dikker. Wat is er nog meer veranderd aan het uiterlijk van de telefoon? Dat zie je in deze video! De refresh rate van de telefoon is ook omhoog gegaan, hoe lekker is dat. Boris vind het behoorlijk saaie praat, die refresh rate. Maar eigenlijk vind hij het wel heel erg fijn dat het verbeterd is?

Gaan jullie deze telefoon van OnePlus halen? En waarom? Of blijf je liever bij Iphone of een Samsung telefoon? Wij zijn benieuwd! Drop het in onze comments. Daar mag je ook al je vragen stellen over deze OnePlus 7 Pro.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch