Menu Premium
Loading...

OnePlus 6T Review: “Is het een halfjaar na dato de upgrade waard?”

30/10/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Elk jaar is het weer een spannende race, wie maakt de beste smartphone? OnePlus is de laatste jaren flink aan de weg aan het timmeren. Zo waren onder meer wij zeer tevreden over de OnePlus 6 en nu een halfjaar na dato heeft deze een opvolger gekregen met de 6T. Boris, Jelle en Koos bespreken uitgebreid alle nieuwe features en gebruikerservaringen in de OnePlus 6T review.

Toen deze telefoon werd aangekondigd was er eigenlijk weinig verrassends. Het design was maanden geleden al uitgelekt en ook de bijbehorende specificaties waren van tevoren eigenlijk allemaal wel bekend. OnePlus was de afgelopen weken voor de officiële presentatie zelf ook al flink aan het teasen naar de nieuwe mogelijkheden van hun flagship telefoon.

Geen 3.5mm audiojack meer voor de OnePlus 6T

We zien het al steeds vaker voorkomen, telefoons bieden geen 3.5mm audiojack meer aan. Veel mensen waren hier in eerste instantie laaiend over. Want ja, waarom zou je al die mensen verplichten om over te stappen op draadloze koptelefoons? Gelukkig bestaat er nog wel een mogelijkheid om een usb-c naar 3.5mm jack te gebruiken. Op deze manier kun je nog makkelijk gebruik maken van je oude koptelefoons. Ook de OnePlus 6T heeft afstand gedaan van deze audiojack. Door deze keuze hebben ze wel de mogelijkheid gekregen om de telefoon nog dunner te maken dan zijn voorganger, de OnePlus 6.

Een stuk goedkoper dan de competitie

OnePlus komt dit keer met drie verschillende modellen voor de OnePlus 6T. Je kunt kiezen uit de 6GB RAM versie met een geheugen van 128GB voor €559, de 8GB RAM met 128GB opslag voor €589 en de 8GB RAM met 256 GB geheugen voor €639. Het blijft natuurlijk nog steeds een hoop geld, maar het is bijna de helft goedkoper dan de nieuwste toestellen van Apple op dit moment. Wat vinden jullie van dit nieuwe toestel? Ga jij hem halen? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch